Angelina Jolie taas hälyttävän laiha: Pärjää 600 kalorilla päivässä

Näyttelijä Angelina Jolien paino putoaa jälleen. Huhujen mukaan tähti pärjää vain 600 kalorilla päivässä.

Näyttelijä Angelina Jolie on laihempi kuin koskaan. Tähti kuvattiin hälyttävän hoikkana Vietnamin matkallaan, jossa koko perhe kävi viime viikolla. 173-senttinen kaunotar painaa huhujen mukaan vain 44 kiloa, mikä on aivan liian vähän pitkälle naiselle.

Lähteiden mukaan Angelina syö vain harvoin koko aterian ja jättää usein aterian kokonaan väliin.

– Angelina on tunnettu siitä, että hän aloittaa päivänsä lusikallisella kookosöljyä ja kourallisella muroja, lähde kertoi Grazia-lehdelle viime viikolla.

– Huolestuttavaa on, että hän on niin kiireinen, että hän unohtaa usein syödä kokonaan.

Joskus Jolie jättää lounaan väliin ja syö vain muutaman mantelin ja karamellin tai juo proteiinipirtelön kunnon lounaan sijaan.

– Päivällinen voi olla jokin pihvi ja lasillinen punaviiniä.

Huhujen mukaan tähti pärjääkin vain noin 600 kalorilla per päivä.

Stressi kuihduttaa Jolien

Jolien painonvaihtelua on seurattu mediassa tiiviisti. Vuonna 2007 tähti laihtui huomattavasti, kun Jolien äiti Marcheline menehtyi.

– Olen aina ollut laiha ja tänä vuonna menetin äitini ja olen joutunut käymään läpi paljon. Sen sijaan että ihmiset sanoisivat että näytän ihmiseltä, joka on joutunut käymään läpi rankkoja asioita, he olettavat että näytän tältä siksi että haluaisin mahtua tiukkoihin farkkuihin, Jolie ihmetteli tuolloin.

Tällä kertaa Jolien painonpudotus johtunee hektisestä elämäntyylistä. Tähti joutuu tasapainoilemaan työn, lasten, matkustamisen ja ihmissuhteensa välimaastossa. Jolie ja näyttelijä Brad Pitt ovat olleet yhdessä vuodesta 2005.

Lehdet kirjoittelevat mielellään parin vaikeuksista, mutta viimeisimmässä Parade-lehden haastattelussa Pitt vannoi rakkauttaan lastensa äitiä kohtaan.

– Yksi hienoimmista ja järkevimmistä asioista joita olen tehnyt, on antaa lapsille Angie heidän äidikseen. Hän on upea äiti. Olen niin onnellinen, että minulla on hänet, Pitt sanoi.

Joliella on kaikki ainekset onneen, mutta tähden elämä on stressaavaa. Läheiset ovat erityisen huolissaan Jolien kuihtuneesta olemuksesta. Jolie on ihmistyyppiä, jossa huolet näkyvät oitis.

– Hän yksinkertaisesti kadottaa ruokahalunsa ja voi pärjätä hyvin pienellä. Useat ihmiset ovat huolissaan siitä, että hän on mennyt liian pitkälle, eikä hänellä ole voimia tehdä kaikkia asioita, joita hän haluaa ellei hän saa lisää painoa. Kaikki rukoilevat häntä syömään enemmän ja hän yrittää olla laihtumatta, mutta valitettavasti hän ei näytä lihovan yhtään, lähde kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja