Mainos

Yllätysvisiitti! Maajussi-Ilmarin vanhemmat saapuvat farmiviikolle: "No mitäs haluaisitte tietää?"

1:16

Maajussi-Ilmarin vanhemmat saapuvat yllättäen vierailemaan maajussin ja morsianehdokkaiden luo farmiviikolle. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa ja maajussit ovat päässeet tutustumaan morsianehdokkaisiinsa paremmin kahdenkeskisillä treffeillä.

Maajussi-Ilmari ja Annariina palaavat treffeiltään kotitilalle ja liittyvät Lauran sekä Tuulian seuraan terassikahveille. Joukon yllätykseksi farmille saapuu todellisia yllätysvieraita: Ilmarin vanhemmat.

– Sanotaan näin, että jos ne vaan haluaa niin ne varmasti uskaltaa kertoa musta juttuja. Mimmoinen olen ja näin, Ilmari pohtii. 

Ilmarin äiti tarttuu tuumasta toimeen tavatessaan morsianehdokkaat ja tiedustelee heiltä, mitä naiset haluaisivat hänen pojastaan tietää. Laura kysyy vanhemmilta, millainen Ilmari oli lapsena. 

– Kauhean aikaisin se ei ruvennut puhumaan, mutta juttua on riittänyt siitä asti kun rupesi puhumaan, Ilmarin äiti muistelee. 

Maajussi itse vaikuttaa olevansa jokseenkin häpeissään vanhempiensa kertomuksista. 

– Hän on hirveän paljon ollut meidän kanssa töissä, nukkunut päiväunia traktorissa ja ei hänen kanssaan mitään ongelmia ole ollut. Kai nyt nuorella miehellä jotain täytyy olla, äiti pohdiskelee. 

Ilmarin äiti kertoo vielä Ilmarin olevan toisinaan hieman äkkipikainen, mutta pitkään maajussi ei kuitenkaan koskaan vihoittele kellekään. 

– Sitten kun se saa sen asian sanottua, niin sitten se leppyy. Pitkävihainen se ei osaa olla. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.