Yllätysnimitys: Suomikiekon valmentajasuuruus Erkka Westerlund TPS:n johtoportaaseen – "Parempaa ihmistä tähän on vaikea kuvitella"

Turun Palloseura tiedotti perjantaina menestyneen suomalaisvalmentajan Erkka Westerlundin liittymisestä seuran hallitukseen.

– Halusimme hallitukseen maailmanluokan osaamista huippu-urheilusta ja jääkiekosta. Erkkaa parempaa ihmistä tähän on vaikea kuvitella. Erityisesti, koska myös arvomaailmamme ja ajatuksemme kulttuurista kohtasivat täysin, HC TPS:n hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Marin sanoo seuran tiedotteessa.

Westerlund toimi päävalmentajana toistaiseksi viimeisen kerran KHL-seura Ufassa kaudella 2017-2018.

– Koko TPS-yhteisö on tehnyt hienoa ja määrätietoista työtä urheilun puolella junioreista edustusjoukkueeseen, ja on hienoa päästä tuomaan oma osaamiseni ja panokseni tähän, Westerlund kommentoi TPS:n verkkosivuilla toimenkuvaansa.

Westerlund on muun muassa valmentanut Suomen maajoukkueen kahdesti mitaleille olympialaisissa ja kaksi kertaa MM-hopealle.

TPS tiedotti myös liikevaihtonsa kasvaneen 7,7 miljoonaan euroon. Tilikauden tulos oli noin 760 000 euroa tappiollinen. Tulos parani edelliseen kauteen nähden 440 000 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat