Mainos

Yllätysmuuttujalle aikuisen naisen hurmaava look

Marraskuiseen muuttumisleikkiin saapui 50 vuotta täyttävä Päivi Jaakkola. Muuttumisleikki oli Päiville täysi yllätys, jonka tyttäret Niina ja Anni olivat äidilleen järjestäneet.

Muuttumisleikkiin osallistui marraskuussa yllätysmuuttuja. Päivi Jaakkolan ilme oli iloisen yllättänyt, kun hän huomasi olevansa perjantaipäivän kunniaksi Maikkarin studiolla. Tyttäret halusivat ilahduttaa aina yllätyshullua äitiään syntymäpäivien kunniaksi ja onnistuivat täydellisesti. Päivi ei aavistanut mitään ennen kuin matkan kohde paljastettiin hänelle junassa Lahdesta Helsinkiin. Lopputuloksena oli hurmaava aikuisen naisen look.

Päivi suhtautui muuttumisleikkiin valloittavan avaramielisesti, vaikka toivoikin, ettei hiuksia värjättäisi kovin punertavaksi tai oranssiksi. Kampaaja-Toni lupasi kunnioittaa Päivin toivetta, ja sävytti hiukset kastanjan värisellä syvänruskealla. Tummempi väri kantoi hienosti uuden mallin, jossa korostettiin selkeää alalinjaa ja jätettiin etuosa naisellisen pehmeäksi. Selkeä alalinja takasi sen, että kampaus oli helppo pitää hyvännäköisenä pienemmälläkin laittamisella.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto muistutti Päiville ihonhoidon tärkeydestä. Vaikka Päivin iho oli hyvässä kunnossa, oli siinä lievää couperoottisuutta. Riia kertoi, että ihoa kannattaa varjella talvellakin suojakertoimen sisältävällä päivävoiteella.

Meikissä Riia painotti kaunista meikkipohjaa, joka suojaa ihoa yhtä lailla paitsi ulkoilman raakuudelta, myös kuivan sisäilman haasteilta. Meikkivoide sisälsi myös kiinteyttäviä ominaisuuksia, jotka sopivat hyvin aikuiselle iholle.

Yllätyspäivä oli Päiville taatusti ikimuistoinen kokemus, josta jäi mukavia ja hyödyllisiä muistoja. Riian meikkiohjeiden ja Tonin kampausohjeiden lisäksi päivästä jäi pitkäksi aikaa hymy huulille.

Löydät kaikki Päivin meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Heti herättyäni kovalla kiireellä töihin, ilman meikkiä ja hiustenlaittoa, menemme samalla autolla töihin ja miestäni soitettiin kiireellä tulemaan työpaikalleen, mukamas tarkistamaan vuotavaa kattoa.

Yllätyin kun tyttäreni Anni ja Niina odottivat minua työpaikkani ovella ja sanoivat, että on viisi minuuttia aikaa käydä leimaamassa itseni lomalle. En vieläkään tiennyt mikä odottaa, kun lähdettiin junalla kohti Helsinkiä.

Junassa vihdoin minulle kerrottiin, että olimme menossa Maikkarin studiolle ja Helmen muuttumisleikkiin. Oli siinä synttäriyllätystä kerrakseen..

Meidät otti vastaan pirteän oloinen Maarit Rasi, mukavat miehet hiusmuotoilija Toni ja kuvaaja Tommi. Aamupalan jälkeen muut alkoivat "tositoimiin" ja minä vain nautiskelin olostani.

Päivä meni kuin siivillä, hiukset saivat uuden värin ja leikkaamisen ja muotoilun jälkeen ne näyttivät mukavan helppohoitoisilta, tosin alkuun oli totuttelemista melko tummaan sävyyn.

Sitten olikin jo meikin vuoro, Riia loihti aamu-unisen näköisestä ihan mukiinmenevän uudenlaisen lookin. Sain monta hyvää hius- ja meikkivinkkiä, kiitokset niistä Riialle ja Tonille.

Kiitos myös Maaritille tosi kivan yllätyspäivän järjestämisestä ja kuvaaja Tommille, toivottavasti kamera on vielä kunnossa! Päivä tyttöjen kanssa jatkui shoppaillen ja illallisen jälkeen uni maistui ihanassa LINNA-hotellissa.

Terveisin Päivi, Niina ja Anni

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Maarit Rasi, Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.