Yllätyskäänne ja draamaa farmiviikoilla – maajussi-Ilmarin morsianehdokkaat viettävät treffipäivän keskenään

Maajussi-Ilmari ei pääse treffeille Lauran kanssa vatsataudin takia. Lisäksi Ilmarin farmilla kulisseissa on kuohunut. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään treffiviikkoa, ja maajussien on aika viettää viimeinen treffipäivä kolmansien morsianehdokkaidensa kanssa. 

Maajussi-Ilmarin oli tarkoitus viettää kolmas treffipäivä morsianehdokkaansa Lauran kanssa. Mies on kuitenkin joutunut yllättäen ikävän vatsataudin kouriin. 

– Oli tarkoitus mennä Lauran kanssa höyrylaiva Ukko-Pekalle, mutta ei puhettakaan että lähtisi nyt merelle keinumaan, Ilmari kertoo. 

– Tehdään nyt sillä tavalla, että tytöillä on niin kivaa keskenään, niin saa likat vähän mennä reissuun ja viettää enemmän yhteistä aikaa. Minä jään nyt lepäämään ja parantumaan. 

Edellisenä iltana farmiviikolla on kuitenkin ollut pientä draamaa. Laura varsinkin on erityisen pahoillaan edellisestä illasta. 

– On aika huono fiilis. Eilisilta oli aika silmiä avaava. Tuli Ilmarista sellainen diilis, että hän ehkä näytti kuka oikeasti on, Laura kertoo itkuisena. 

Morsianehdokas Annariina kertoo saaneensa edellisenä iltana Ilmarilta kylmää kohtelua. 

– Oli sellainen tilanne, että käytiin uimassa ja siinä oli Ilmari, minä ja Tuulia. Sitten sanoin jotain lapsellista, jonkun vitsin ja sitten Tuulia sanoi siihen, että "ihana 5-vuotias Annariina", Annariina muistelee tapahtumia. 

Sekä Annariinan että Lauran mukaan Ilmari oli yhtynyt Tuulian kommenttiin ja todennut olleen hyvä, että joku muukin oli huomannut saman lapsellisuuden. Laura koki erityisesti Ilmarin käytöksen Annariinaa kohtaan tylyksi ja on tapauksesta erittäin harmissaan. 

Annariinan mukaan Ilmarilla voi olla oma käsityksensä tapahtumasta, mutta hän oli itse kokenut kommentin negatiivisesti. 

Tuulia taas kertoo, ettei huomannut edellisenä iltana juuri kummempaa draamaa. Hän oli saanut tietää asiasta vasta seuraavan päivän aamuna. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat