Yllättävä paljastus Love Island -suosikkikomistuksesta – tämän salatun taidon hän hallitsee: "Eihän se kauhean miehekäs ole"

Love Island Suomen Tommy paljastaa olevansa salaa melko taitava käsitöissä. 

Love Island Suomi on päässyt vauhtiin toden teolla ja saaren ensimmäiset sinkut ovat jo päässeet tutustumaan toisiinsa. Sarjan ensimmäisten päivien aikana yleisön suosikkipariksi ovat nousseet alusta asti yhtä pitäneet Nikita ja Tommy – saarelaisten keskuudessa muun muassa "Tokitana" tunnettu pariskunta. 

Pari on päivien aikana päässyt jakamaan elämänsä syvyyksiä ja saloja toisilleen, ja parille, muille saarelaisille sekä katsojille on muun muassa selvinnyt, että Nikita haluaisi mennä naimisiin Havaijilla ja Tommy osaa soittaa trumpettia. 

Tommylla on myös toinen salattu taito, josta hänen ei kuitenkaan toistaiseksi ole kuultu puhuvan. 

– Mä osaan käyttää ompelukonetta naurettavan hyvin. Pystyn kaventamaan lahkeet ynnä muuta. Se on ihan turha taito... eihän se kauhean miehekäs ole, Tommy naureskelee. 

Mies kertoo, että hänen entinen seurustelukumppaninsa tapasi pyytää häneltä apua, mikäli vaatteet kaipasivat pientä tuunausta. 

– Mä vastasin aina siihen, että tänne vain. Sitten olen vaihtanut alalangat ja antanut mennä.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja