Yllätä rakkaasi - kesän parhaat deitti-ideat

Rakkauden kohde kannattaa yllättää. Kaikkihan me tiedämme että leffa ja romanttinen illallinen alkavat muutaman kerran jälkeen puuduttaa. Sillä kuinka kauan olette olleet yhdessä, ei ole merkitystä. Poimi siis parhaat ideat ja yllätä rakkaasi romanttisesti!

Kesäinen piknik

Mikään ei voita tätä vaihtoehtoa. Pakkaa hyvin kylmälaukkusäilytystä kestävät eväät ja juomat laukkuun, hanki kesäiset tarjoiluastiat ja servetit sekä suuri viltti, jonka päälle voit koko komeuden kattaa. Viltin tulee olla niin suuri, että myös te mahdutte siinä vaivattomasti makoilemaan. Kesäisessä kaupungissa ja maaseudun helmassa on monta mahdollisuutta piknikille, käytä siis luovuuttasi. Kata piknik kalliolle, meren rantaan, puistoon tai jopa heinäpellolle. Vai miten olisi yön yli kestävä telttapiknik metsän siimeksessä?

Keskiyön kanoottiretki

Tässä on taikaa. Mikä olisikaan romanttisempaa kuin yhteinen kanoottiretki valoisan kesäyön siimeksessä. Varatkaa lämpimiä vaatteita ja huopia. Juotavaa ja pientä purtavaa sekä hyttyskarkotetta. Muista, että voitte aina meloa esimerkiksi autiolle saarelle ja viettää siellä yhdessä aikaa.

Hiekkalinnadeitit

Kesällä kelpaa loikoilla rannalla. Mitä jos tekisitte yhteisestä rantaretkestä yllätyksellisemmän rakentamalla yhteisen hiekkalinnan. Voitte välillä pulahtaa uimaan ja jatkaa taas rakentamista. Näihin treffeihin liittyy myös pieni varoitus: Yhteinen hiekkalinnanrakennusprojekti saattaa nostaa ilmoille eriäviä mielipiteitä, mutta näin näet samalla miten rakkaasi käyttäytyy kiperissä, kompromissia vaativissa tilanteissa.

Tehkää visiitti ennustajalle

Mikä olisikaan sen mystisempää ja jännittävää kuin mennä yhteiseen ennustajatuokioon? Voitte kysyä ennustajalta parisuhteeseen liittyviä juttuja, kuten missä tilanteessa näkee teidän olevan vuoden päässä. Voitte myös kysyä neuvoja arjen pikkutilanteisiin. Ennustamisen jälkeen teidän kannattaa mennä puimaan kokemaanne jonnekin romanttiseen paikkaan.

Tähtitaivasdeitit

Tämä on jo ehkä liian romanttista? Ota mukaasi iso viltti ja iso makuupussi. Menkää rannalle tai tasakattoiselle katolle. Kääriytykää yhteiseen makuupussiin ja ihastelkaa upeaa tähtitaivasta. Tämä toimii parhaiten elokuussa, kun öinen taivas ei ole enää valoisa ja tähdet erottuvat. Muista, että tähdenlennon aikaan tulee aina toivoa jotain.

Kuumailmapallodeitit

Tässä on seikkailun makua. Tee valmistelut hyvissä ajoin, suurimmissa kaupungeissa kuumailmapalloilu onnistuu, pienemmissä ei välttämättä. Kannattaa kysyä palvelua järjestävältä firmalta, mitä teidän tulee ottaa kuumailmapalloretkelle mukaan ja mitkä varusteet tulevat palvelun tarjoajalta.

Yhteinen sauna-ilta

Mitä jos tekisit lauantai-illan rutiinista aistikkaampaa? Kutsu rakkaasi saunaan, sytytä paljon kynttilöitä tai tunnelmallisia pikkuvaloja, osta tuoksuvia intiimiöljyjä tai saunahunajaa, joilla voit hieroa rakkaasi ihoa. Mikään ei ole hauskempaa kuin yhteinen mutanaamio ja tuoreella koivunvihdalla vihtominen. Muista myös kylmät saunajuomat!

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat