Ylioppilaaksi pääsevä Salkkarit-tähti paljastaa, kuinka kaverit suhtautuvat koheltavaan roolihahmoon: "Täytyy olla vähän itseironiaa…"

2:40
Roope Puhakka on näytellyt Salkkareissa koko lukioaikansa – paljastaa kirjoitukset selvitettyään jotain, jota ei tahdo opettajiensa kuulevan. Katso video!

Severi Sievisen roolista tuttu Roope Puhakka painaa tänä keväänä valkolakin päähänsä. Puhakka on ollut mukana Salkkareissa koko lukioaikansa.

Salatut elämät -näyttelijä Roope Puhakalla on tänä keväänä syytä juhlaan: yläasteikäisenä Severi Sievisen rooliin tullut Puhakka urakoi keväällä viimeiset ylioppilaskirjoitukset ja painaa valkolakin päähänsä.

Poikkeuksellisten olosuhteiden takia juhlasuunnitelmat eivät ole vielä aivan selvillä.

– En tiedä, millä skaalalla voi juhlia, mutta kyllä hatun pitäisi tipahtaa päähän, Puhakka puntaroi MTV Uutisten haastattelussa. 

Puhakan mukaan kirjoitukset sujuivat hyvin, vaikka pandemian vuoksi kirjoituspäivät muuttuivat. Puhakan suorituksiin se ei vaikuttanut.

– Olin kirjoittanut pitkän matikan, äidinkielen ja englannin jo aiemmin. Nyt kävin uusimassa äikän ja enkun huvin vuoksi, ja kirjoitin fysiikan ja yhteiskuntaopin siihen päälle. Uutena oli siis vaan kaksi ainetta. 

Päätös siitä, että lukio käydään neljässä vuodessa, syntyi heti, kun työt Salkkareissa alkoivat ysiluokan keväällä.

– Muutenkin on kyllä vähän laiskuutta suonissa. Se oli oikein hyvä ratkaisu, naurahtaa viisi ainetta kaikkiaan kirjoittanut Puhakka.

– Eli se nykyinen minimi, ja kursseja tasan 75. Ei mitään ylimääräistä.

Toiveissa siintää tällä hetkellä paikka kauppatieteellisessä, mutta Puhakka ei aio hylätä taiteellisempia puoliaan siinäkään tapauksessa, jos opiskelupaikka irtoaisi.

– Olen tehnyt paljon tanssihommia, jotka ovat nyt jääneet koronan takia, mutta voi olla, että niitäkin vielä tulee. Näytellä haluaisin todellakin. Voi olla, että tulossa on jotain uusiakin proggiksia lähiaikoina. Mutta aion kyllä jotkut paperit hommata.

Severin nahoissa Puhakka kokee olevansa vain työajalla, vaikka varsinkin sosiaalisessa mediassa osalla Roope ja Severi menevätkin sujuvasti sekaisin. Myös kaverit kuittailevat joskus Severin puuhista.

– Kyllä sieltä hyviä meemejä linkkaillaan, mutta täytyy olla vähän itseironiaa mukana. Jos soitan, kaikilla kavereilla näkyy Kämppä tyhjänä -sarjasta se kuva, jossa Severillä on dildo otsassa ja viinapullo huulilla. Se on se Roope Puhakka, hän vitsailee.

Severin harmiksi tämän tutkapari Benjamin Taalasmaa (Aaron Bojang) lähti taannoin Pihlajakadulta pidemmälle reissulle Keniaan. Myös Puhakka myöntää kaivanneensa toisinaan vastanäyttelijäänsä.

– Aaronilla ja minulla oli erittäin hyvä kemia. Oli kivaa tehdä töitä omanikäisen kanssa. Kun meillä oli vielä tosi paljon kohtauksia, se dynamiikka ehti kehittyä hyvin. Lempihahmoni sarjassa on kuitenkin ehdottomasti kuitenkin Ulla.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja