Juonipaljastuksia! Susanna Laineen esittämä hahmo saapuu Pihlajakadulle turvapaikan toivossa – katso ensimmäinen kohtaus!

1:15
Katso Susanna Laineen ensimmäinen kohtaus Salkkareissa videolta! Mukana myös toinen uusi kasvo, Lenita Susi.

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein, kun Susanna Laineen esittämä hahmo saapuu Pihlajakadulle.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Matias ja Laila nälvivät Susua Akista, mikä harmittaa Susua. Majataloon viinille tullut Susu vastaa puheluun juuri kun Aki tulee hieromaan sopua ja lopettaa puhelun.

Susu hämmästyy, kun saa vieraita. Hänen siskonsa Marika ja tämän tytär Daniela pölähtävät kylään.

Mira kertoo Jutalle, että hänet on ryöstetty. Kauhistuva Jutta haluaa majoittaa Miran kotiinsa, mutta haluaa neuvotella ensin Aaron kanssa. Aaro empii tuntemattoman tytön tuomista kotiinsa.

Miki on tavannut uuden kollegansa, joka on miehelle entuudestaan tuttu. Miki on hämillään. Uusi kollega kiusoittelee Mikiä. Linda kummastuu tulkitessaan, että kaksikko tuntee toisensa.

Susu yllättyy, kun hänen siskonsa Marika ja tämän tytär Daniela ovat tulleet muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Susu kertoo Marikalle erostaan Mikin kanssa. Susulle selviää pian hänen järkytyksekseen, että Marika ja Daniela ovat tulleet Pihlajakadulle hakeakseen turvaa. Susu lupaa siskolleen ja tämän tyttärelle Danielella tukensa ja turvansa.

Kari kertoo Lindalle Taalasbissen mainoskuvien tulevan pian julki. Linda varmistaa vielä, etteivät hänen kasvonsa näy kuvissa. Kari vakuuttaa, että Linda voi luottaa häneen.  

Salla vaatii Sampoa edelleen pysymään heidän sopimuksessaan ja pitämään Lindan kaukana Karista. Sampo lupaa, että pian tilanne voi olla hyvinkin toisella tolalla.

Aino ja Jere ajautuvat riitaan, kun Jere ei ilahdu Ainon ylennyksestä. Kalle tajuaa, että Cindyllä on joku mies kiikarissaan. Cindy myöntää ja kertoo, että kuvio on kinkkinen, koska mies on varattu.

Kari häkeltyy, kun Salla ja Linda näkevät Taalasbiilin mainoskuvan, jossa näkyy Lindan kasvot. Kari yrittää vakuuttaa, ettei hänellä ole mitään tekemistä väärien mainoskuvien kanssa, mutta Salla ja Linda suuttuvat ja syyttävät Karia valehtelusta.

Majatalossa piilotteleva Kalle aikoo odottaa niin pitkään, että Ismo myöntää salatinderönnin oma-aloitteisesti ja tajuaa, ettei tämä voi sekaantua Kallen elämään.

Toisaalla yksinäinen Ismo kaipaa Kallea ja rohkaistuu lopulta soittamaan tälle. Kalle teeskentelee kaiken olevan hyvin Bulgariassa ja kyllästyy, kun Ismo ei saa myönnettyä tekosiaan.

3986: Marika tulee taloon
3987: Kasvot neito kaunoinen
3988: Jere ja hanskan avoimet
3989: Me ollaan Honkaset, me ollaan tulevaisuus
3990: Luurankukat

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja