Salkkarit-tähti Aaron Bojang hyppää armeijan harmaisiin ja jättää sarjan – näyttelijältä salaperäinen vastaus hahmon tulevaisuudesta

1:23
Aaron Bojang jättää Salkkarit! Näyttelijältä salaperäinen vastaus hahmonsa tulevaisuudesta

Aaron Bojangin kuvauspäivät Salkkareissa päättyivät toistaiseksi, kun armeija kutsui. Näyttelijä kertoo nyt, kuinka tämä vaikuttaa Benjamin Taalasmaan elämän käänteisiin. 

Ovi käy jälleen Salatut elämät -sarjasta tutussa Taalasmaan perheessä, kun Benjamin karistaa Pihlajakadun tomut jaloistaan. Benjaminia vuodesta 2017 lähtien näytellyt Aaron Bojang paljastaa, että taustalla on jo pitkään tiedossa ollut syy.

– Olen itse lähdössä inttiin. Se oli odotettavissa jo semipitkään, mutta ei sitä ajatellut, että se vastaan tulee. Mutta nyt se sitten tuli, hän kertoi MTV Uutisille, kun kuvaukset olivat hänen osaltaan loppusuoralla.

Salkkareissa lähtöön liittyy usein draamaa, mutta Bojang paljastaa, että Benjaminilla on sen sijaan tiedossaan mukavia käänteitä ennen kuin Pihlajakatu jää taakse. Hän vihjaa myös, etteivät hyvästit ole välttämättä lopulliset.

– Benkku lähtee moikkaamaan mutsiaan Nooraa Keniaan, ja ottaa tietenkin uuden rakastajattarensa Annan (Julia Korpinen) mukaansa. Siellä ne viihtyvät pidemmänkin tovin. Saa nähdä, kuinka pitkään, näyttelijä paljastaa, eikä tahdo sulkea pois mahdollista paluuta.

– Sanotaanko näin, että aika näyttää. Täällähän on ihana ilmapiiri ja tämä on täydellinen paikka näyttelijänäkin kasvaa, hän kehuu työyhteisöään.

Yksi suunnitelma on sen sijaan hyvin kirkkaana mielessä, ja sen uskaltaa sanoa ääneen.

– Intin jälkeen ja sen ohessa aion vetää lukion loppuun. Ja tehdä musaa ja edistyä siinäkin hommassa.

Milloin valkolakkia juhlitaan ja kuinka näyttelijä kommentoi hahmon mahdollista paluuta Pihlajakadulle? Katso video!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja