Yli 100 seksikumppania ja useita sukupuolitauteja – pakkomielle seksiin oli tuhota 25-vuotiaan äidin elämän

Seksiin addiktoitunut neljän lapsen äiti kertoo harrastaneensa seksiä yli sadan miehen kanssa. 25-vuotiaan naisen mukaan hänen 10 vuoden pakkomielteensä liki tappoi hänet.

Yhdysvaltojen Missourissa asuva Monique Price kertoo hakeutuneensa terapiaan seksiaddiktionsa vuoksi, mutta taistelee silti seksihalujaan vastaan. Price kertoo himoitsevansa seksiä sulhasensa kanssa vähintään kuudesti päivässä.

Price uskoo harrastaneensa seksiä yhteensä yli tuhat kertaa yli sadan seksikumppaninsa kanssa. Seksiin hän kertoo addiktoituneensa jo 15-vuotiaana harrastettuaan ryhmäseksiä useiden miesten kanssa. Lääkärit kuittasivat teinin paljastuksen hillitsemättömistä haluista teiniäiän hormoneina.

Neljän lapsen äidillä on todettu useita sukupuolitauteja hänen harrastettuaan jatkuvasti ja impulsiivisesti suojaamatonta seksiä – jopa raskaana ollessaan. Price myöntää olleensa huono äiti.

– Sain sukupuolitauteja, jotka olisivat voineet tappaa syntymättömän lapseni, enkä silti lopettanut, koska kehoni ei halunnut, että lopetan, hän tunnustaa.

– Olin niin jumissa syvässä, pimeässä aukossa, etten tiennyt, miten sieltä pääsee pois. Ajattelin elämäni olevan ohi.

Mirror-sivuston mukaan naisen addiktio oli niin paha, että hän saattoi laittaa lapsensa nukkumaan ja poistua kotoaan seksiä harrastamaan, eikä palannut kotiin päiväkausiin. Perheenjäsenet olivat raivoissaan naisen käytöksestä.

– Seksiaddiktio on kuin huumeaddiktio. Teet mitä tahansa saadaksesi annoksen, etkä välitä, miten sen saat tai ketä loukkaat matkan varrella, Price kertoo toivoen auttavansa tarinallaan nyt muita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ymmärtänyt, että se, mitä tein, oli vaarallista, koska ajattelin vain itseäni.

– Se on vain hillitön halu, joka valtaa koko mielesi ja kehosi, nainen selittää.

Price sai vihdoin käännettyä elämänsä suuntaa, kun yhden illan juttu 31-vuotiaan Brandon Lamar Blun kanssa vaihtui kahdeksan kuukautta myöhemmin kosinnaksi. Pariskunta sai myös yhteisen lapsen, Pricen neljännen. Blun ansiosta Price on saanut apua addiktioonsa.

Vaikka Price edelleen taistelee halujaan vastaan, ja haluaisi harrastaa seksiä vähintään kuudesti päivässä, pariskunta harrastaa seksiä "romanttisesti ja rakastavasti " vain kahdesti viikossa.

Lähde: Mirror

***

1:30

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja