Yksitoista kertaa kosinut Tapsa kyllästyi suomalaisiin naisiin

Kahdeksan kertaa kihloissa ollut ja nyt kolmatta kertaa naimisissa oleva Tapsa joutui huijatuksi ja sai tarpeekseen huonoista parisuhteista. Kolmas vaimo löytyi Thaimaasta.

Tapsa ei ole koskaan epäröinyt kosia, jos oikealta tuntuva nainen on tullut vastaan.

– Kun ymmärrän, että suhteessa on potentiaalia kasvaa pidemmällekin, lähden rohkeasti kokeilemaan sitä.

Ensimmäisen kerran Tapsa avioitui, kun suhde oli kestänyt neljä kuukautta.

– Menimme naimisiin Helsingin tuomiokirkossa. Ne olivat ainoat hääni, joissa oli morsiuspuvut ja kaikki. Sittemmin olen mennyt vihille maistraatissa.

Avioliitto päättyi eroon.

Kihloihin päivän tuntemisen jälkeen

Toisella kerralla toiminta oli vielä nopeampaa. Tapsa kosi naista samana päivänä, kun he tapasivat. Avioliitto solmittiin jo viikkoa myöhemmin.

Pariskunta ehti olla naimisissa kymmenen kuukautta, kun paljastui, että vaimo oli sekaantunut laittomuuksiin.

– Vaimoni sai tuomion, ja minä hain tietenkin eroa. Hän jäi velkaa minulle 850 euroa, jotka sain takaisin ulosoton kautta. Sen avioliiton jälkeen menetin hetkeksi uskoni naisiin.

Tapsa on joutunut huijatuksi myös toisen kerran.

– Erään naisen kanssa tutustuimme internetissä. Nainen kysyi, haluaisinko muuttaa hänen luokseen omakotitaloon.

Tapsa irtisanoi vuokra-asuntonsa, mutta kun muuton aika koitti, nainen ilmoitti, ettei hän huolisikaan Tapsaa avopuolisokseen. Nainen oli katkeroitunut entiselle miehelleen ja halusi nyt kostaa ensimmäiselle vastaantulevalle miehelle.

– Jouduin koston kohteeksi, vaikka minulla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Jäin kuukaudeksi ilman asuntoa, mutta onneksi kaverini majoitti minut.

Oma sukupuoli viehätti enemmän

Yksi Tapsan suhteista päättyi Helsingin taksijonossa, kun naisystävä vuoden seurustelun jälkeen ilmoitti pitävänsä sittenkin enemmän naisista kuin miehistä.

– Hän kertoi halunneensa kokeilla vielä kerran onnistuisiko suhde miehen kanssa. Nainen oli todella pahoillaan, että joutui päättämään suhteemme. Menin kotiin, join viskipullon ja sammuin. Aamulla toivoin, että kaikki olisi ollut vain unta.

Thaimaasta löytyi uusi vaimo

Monien purettujen kihlausten jälkeen Tapsa sai suomalaisista naisista tarpeekseen ja päätti lähteä Thaimaahan etsimään itselleen vaimoa. Vaimo löytyi, ja pariskunta avioitui viime kesänä.

– Pistin hänet heti kouluun ja töihin. Joitakin kulttuurieroja tässä on ollut, mutta niistä on selvitty. Toivottavasti tämä kestää vielä pitkään, ettei tarvitse taas vaihtaa.

"Jos sydän niin sanoo, niin mitä sitä odottelemaan"

Tapsa ei kadu lukuisia suhteitaan, vaikka välillä rahanmeno onkin ottanut miestä päähän.

– Jos laskisin yhteen kaikki maksamani ruoat, vaatteet, puhelinlaskut, lehtitilaukset, huonekalut ja muut, niin sillä rahalla ostaisin Helsingistä velattomaksi omakotitalon. Mutta ei rahalla haudassa mitään tee, ennemmin muistelen sitten vanhainkodissa kaikkea kokemaani.

Tapsa myöntää, että toisinaan kihlaukset ja avioliitot ovat olleet hieman liian hätäisiä.

– Mutta jos sydän niin sanoo, niin mitä sitä odottelemaan. Ei kokeillessa häviä, vaikka eiväthän ne lukuisat naiset cv:ssä niin hyvältä näytäkään, Tapsa naurahtaa.

Studio55.fi/Tuuli Lidgren


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55 etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme Studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat