Mainos

Yksiön hinnalla hulppeita omakotitaloja?

Helsingissä sadalla tuhannella saa yksiön tai kaksion, Oulussa jopa omakotitalon. Lue, millaiseen asuntoon satatuhatta euroa riittää eri kaupungeissa.

100 000 eurolla saa Helsingissä yksiön tai pienehkön kaksion kaupunginosasta ja asunnon rakennusvuodesta riippuen.

Keskustassa sadan tuhannen arvoiset asunnot ovat lähinnä yksiöitä, mutta Itä-Helsingin suunnalta samalla rahalla saa kaksion. Asunnon sijainnista tinkimällä saa itselleen enemmän asuintilaa, pari huonetta ja suurehkon keittiön.

Kampissa on myytävänä esimerkiksi 12 neliömetrin tilaihme: keskeisellä paikalla sijaitsevan yksiön lähtöhinta hipoo sataatuhatta euroa. Kontulassa vain hieman yli sadalla tuhannella voi saada 59,5 neliömetriä tilaa, läpitalon asunnon, kaksi huonetta ja keittiön sekä lasitetun parvekkeen.

Katso kaikki Helsingin myytävät asunnot, joiden hinta on alle 100 000 euroaJokakoti.fistä.

Vanhoissa rakennuksissa arvokkaimmat neliöt

Turusta sadalla tuhannella eurolla saa sen sijaan 30 - 100 neliömetriä tilaa kerrostaloasunnosta. Myös pienikokoisia rivitaloasuntoja on tarjolla jonkin verran.

Arvokkaimmat asuinneliöt löytyvät Helsingin tapaan 1800-luvun lopulla ja 1900- luvun alussa rakennetuista taloista. Myös uusissa 2000-luvulla rakennetuissa asunnoissa neliöhinnat ovat korkealla. Halvimmat neliöhinnat löytyvät puolestaan 1960–1980-luvuilla rakennetuista taloista.

Katso kaikki Turun myytävät asunnot, joiden hinta on alle 100 000 euroaJokakoti.fistä.

Oulussa satatuhatta riittää omakotitaloon

Siinä missä Helsingistä saa noin sadalla tuhannella eurolla kerrostaloyksiön tai -kaksion, saa Oulusta samaan hintaan rivitaloasunnon tai jopa omakotitalon.

Oulussa sadalla tuhannella eurolla saa asuntomarkkinoilla huomattavasti enemmän erilaisia asuntovaihtoehtoja kuin pääkaupunkiseudulla: 90 000 - 120 000 eurolla on myynnissä muun muassa kerrostalokolmioita, rivi- ja paritaloasuntoja sekä omakoti- ja luhtitaloja.

Asunnon sijainnilla on hinnan suhteen merkitystä Oulussakin: keskustassa on kalliimpaa. Ydinkeskustassa noin sadalla tuhannella eurolla on tarjolla paljon kolmioita. Esimerkiksi Kuivasjärvellä samalla hinnalla pääsee asumaan omakotitaloon.

Katso kaikki Oulun myytävät asunnot, joiden hinta on alle 100 000 euroaJokakoti.fistä.

Tampere Jyväskylää kalliimpi

Jyväskylässä sadalla tuhannella eurolla saa kerrostaloasunnossa kahdesta neljään huonetta. Keskustan ulkopuolella on myynnissä joitakin rivitaloasuntoja samaan hintaan.

Tampereella sadan tuhannen asunnot ovat lähinnä kerrostaloyksiöitä, -kaksioita ja -kolmioita. Rivi- tai omakotitaloon ei kaupungissa tämä summa vielä riitä.

Katso kaikki Jyväskylän myytävät asunnot, joiden hinta on alle 100 000 euroaJokakoti.fistä.

Katso kaikki Tampereen myytävät asunnot, joiden hinta on alle 100 000 euroaJokakoti.fistä.

Katso kaikki myytävät asunnot kaupungeittain:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.