Mainos

Yksi pari putosi jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta!

6:53

Laura Lepistö joutui jättämään parinsa kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kilvan.

Laura Lepistö ja Marko Keränen putosivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Pudotus tapahtui tavallista dramaattisemmissa tunnelmissa, sillä pari joutui taistelemaan jatkopaikasta ennennäkemättömässä pudotushaasteessa.

Pareista kaksi eniten pisteitä saanutta paria pääsi suoraan finaaliin, mutta kolmas finaalipaikka selvisi tuomareiden arvioiden perusteella lisähaasteen päätteeksi.

Jukka Haapalainen antoi pisteensä Laura Lepistölle, Helena Ahti-Hallberg Meeri Koutaniemelle ja Jorma Uotinen ratkaisi pudotuksen antamalla äänensä Koutaniemelle. Täten Lepistö joutui jättämään kilvan juuri ennen finaalia.

– Molemmat tanssivat ilolla ja rennosti, mutta minut vakuuttivat tämän koko kehityskaaren kautta Meeri ja Matti, Uotinen summasi.

Meeri Koutaniemi ja Matti Puro sekä Laura Lepistö ja Marko Keränen joutuivat pudotushaasteeseen, sillä heidän pisteensä olivat alhaisemmat kuin Jannica B:n ja Aleksi Seppäsen sekä Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen pisteet sen jälkeen, kun yleisöäänet ja tuomareiden pisteet oli laskettu yhteen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja