Tätä et nähnyt tv:ssä! Jani Rasimus lausui yllättävät sanat heti pudottuaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta

4:19
Katso videolta tunteikas hetki, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman putoajat julkistettiin.

Veronica Verho ja Jani Rasimus joutuivat jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman.

Radiojuontaja Veronica Verhon ja tanssinopettaja Jani Rasimuksen taival Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa päättyi viime sunnuntaina. Vaikka tilanteeseen liittyy harmitusta, päällimmäisenä tunteena kaksikolla oli kuitenkin yllättäen pudotuksen jälkeen ilo siitä, että he ovat saaneet tutustua toisiinsa.

– Olen saanut tästä ihmisestä elinikäisen ystävän, Rasimus totesi MTV Uutisten haastattelussa heti pudotuksen jälkeen.

Myös Verholla oli heti pudotuksen jälkeen päällimmäisenä mielessä tanssiparinsa ja heidän välilleen syntynyt yhteys.

– Olen tutustunut ihan sairaan ihanaan ihmiseen, Janiin, ja kaikkiin muihin, jotka ovat olleet tässä mukana. Olen löytänyt itseni ja sen, mikä on minulle tärkeintä, Verho kertoi tuntemuksistaan.

Rasimus on ollut mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa jo vuosia, mutta tällä kertaa hän kokee muodostaneensa tanssiparinsa kanssa aivan erityislaatuisen suhteen.

– Monien aikasempien kanssa on käynyt niin, että se on jäänyt siihen, että se kupla vain sitten niin kuin puhkeaa. Minun on hirveän vaikea nyt kuvitella sellaista tilannetta hänen kanssaan. Me jaamme ne samat paskat jutut ja huumorin. Ainakin toivon näin, Rasimus jatkoi.

"Olisimme halunneet jatkaa"

Haikeat fiilikset täyttivät kummankin tanssijan mielen, kun he vähitellen sisäistivät ajatusta siitä, että tulevana sunnuntaina he eivät pääse esiintymään suoraan lähetykseen yhdessä.

– Vähän haikeat fiilikset. Olisimme totta kai halunneet jatkaa. Ollaan saatu niin paljon ihania kommentteja ja palautetta, Rasimus totesi.

– Kyllä minuakin harmittaa se, että ei saa jatkaa ja oppia lisää, mutta kyllä minulla on päällimmäinen fiilis se, että jätimme kaiken tanssilattialle ja kaikkemme annoimme, niin emme me olisi voineet tehdä enempää, Verho komppasi.

Erityisen kiitollinen Verho on siitä, että suomalaiset ovat huomanneet hänen tanssitaitojensa kehityksen.

– Se on ihanaa, että kun ihmiset tietävät sen, että tanssitaustani on nolla, niin he ovat nähneet myös sen, että olen kehittynyt, että se ei ole pelkästään Jani, joka on nähnyt sen, että olen kehittynyt, Verho kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja