Yksi kirje muutti koko elämän – nainen löysi äitinsä 34 vuoden jälkeen

Vauvana adoptoitu nainen löysi biologisen äitinsä vuosikymmenten jälkeen sosiaalisen median ansiosta. 

Kun lääkäri kertoi Kate-Madonna Hindesille suurentuneesta rintasyöpäriskistä, kahden lapsen äiti päätti ryhtyä selvittämään perheensä taustoja. Hindes ei tiennyt mitään biologisesta perheestään, sillä hänet oli adoptoitu 34 vuotta sitten. Etsinnät täytyi siis aloittaa aivan alusta. 

Nainen otti yhteyttä adoptiotoimistoon, jossa hän sai käsiinsä kirjekuoren, jollaista hän ei ollut osannut edes kuvitella. Kirje sisälsi valokuvan ja koskettavan kirjoituksen hänen 16-vuotiaalta äidiltään.

– Kirjeessä hän kirjoitti, että oli tehnyt teon rakkaudesta, ei katumuksesta. Minusta tuntui, että hän halusi minun löytävän hänet, Hindes kertoo.

Koko ikänsä sopivaa hetkeä biologisen äitinsä etsimiseen odottanut nainen päätti ryhtyä etsintöihin saman tien. 

Äidin henkilöllisyys selvisi nopeasti 

Hindes julkaisi kuvan kirjeestä ja valokuvasta Facebookissa syöpään sairastuneiden tukiryhmässä. Hän kirjoitti keränneensä rohkeutta 34 vuotta ja odottaneensa oikeaa aikaa. Saadessaan käsiinsä kirjeen ja kuvan hän tiesi, että nyt olisi se hetki.

– Toivon, että olet elossa ja terve. Toivottavasti olet valmis naurettavan pitkälle puhelulle tai ehkä vain kahville tai illalliselle. Missä sitten oletkin, Hindes kirjoitti viestissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän toivoo, että hänen äitinsä tunnistavat henkilöt ottaisivat häneen yhteyttä, jotta hän voisi selvittää, mistä hänen kulmikas nenänsä on oikein peräisin.

Ei ehtinyt kulua kuin 24 tuntia, kun hän sai viestin henkilöltä, joka kertoi tuntevansa kuvan nuoren naisen. Hindes ei epäröinyt, vaan varasi saman tien lennot Minnesotaan, jossa hänen äitinsä kerrottiin asuvan.

Heinäkuun 22. päivä Hindes ja hänen biologinen äitinsä syleilivät jo toisiaan lentokentän tuloaulassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli todella koskettavaa. Halusin vain, että hän tuntee olonsa mukavaksi ja rakastetuksi, Hindes kertoo.

Tapaaminen ei jäänyt vain tähän yhteen kertaan, vaan he aikovat tulevaisuudessa tutustua toisiinsa kunnolla. 

Video: Millaista on olla äitinä vankilassa? Videolla suomalaisnainen kertoo oman tarinansa. 


Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat