Yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti kolarissa Pälkäneellä – poliisin mukaan uhrit olivat törmäyshetkellä ulkona autostaan

Pälkäneellä Pirkanmaalla yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa sunnuntaina, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui valtatiellä 12 eli Lahdentiellä ja siinä olivat osallisina henkilöauto sekä pakettiauton ja perävaunun yhdistelmä. Alustavien tietojen mukaan henkilöauto törmäsi pakettiauton perävaunuun tilanteessa, jossa pakettiauto oli pysähdyksissä ajokaistalla. Syy pakettiauton pysähdykseen ei poliisin mukaan ole toistaiseksi tiedossa.

Onnettomuudessa kuoli pakettiautossa matkustanut, 1960-luvulla syntynyt nainen ja loukkaantui niin ikään pakettiautossa matkustanut, 1980-luvulla syntynyt mies. Poliisin alustavien tietojen mukaan he seisoivat törmäyshetkellä ulkona.

Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin tarkistettavaksi sairaalaan.

Useita kuoli viikonloppuna

Onnettomuus tapahtui Lahdentiellä noin kilometri ennen Hämeenlinnantien risteystä kello viiden aikoihin iltapäivällä.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Sisä-Suomen poliisilaitos ja onnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä. 

Viikonlopun aikana liikenneturmissa eri puolilla Suomea kuoli lisäksi ainakin viisi muuta ihmistä.

Katso myös: Jos saavut onnettomuuspaikalle, toimi näin!

0:55

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja