Uutta tietoa Loimaan kuolonkolarista: Kaksi nuorta aikuista menehtyi, sivullinen yritti sammuttaa palavaa autoa

Myöhään lauantaina illalla tapahtuneessa onnettomuudessa menehtyi kaksi nuorta aikuista, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa.

Onnettomuus sattui hieman ennen kello 23:a, kun henkilöauto törmäsi varastorakennuksen seinään ja syttyi palamaan Hannunkadun ja Varastokujan risteyksessä Loimaalla. Molemmat autossa olleet henkilöt menehtyivät.

Lounais-Suomen poliisi kirjoittaa, että paikalle osunut sivullinen yritti sammuttaa käsisammuttimella tulipaloa, mutta tuli ei ollut enää hallittavissa.

– Paikalle tullut pelastuslaitos sammutti tulipalon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä onnettomuuden uhrien osalta. Paikalle saapui myös runsaasti nuorisoa ja paikalle järjestettiin kriisiapua, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen tiedotteessa.

Loimaan seurakunta kertoo Facebookissa olevansa tänään avoinna hiljentymistä varten kello 12 ja 15 välillä. Paikalla on seurakunnan henkilökuntaa.

Poliisi epäilee onnettomuuden syyn johtuneen liian nopeasta tilannenopeudesta. Asiasta tehdään esitutkinta ja kuolemansyyntutkinta. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeänä kuolemantuottamuksena. 

Onnettomuudesta on tiedotteen mukaan ilmoitettu myös onnettomuustutkintakeskukselle. 

Lue myös:

    Uusimmat