Mainos

Nainen loukkaantunut räjähdyksessä Ruotsissa, pommiryhmä paikalla – naapuritalon asukas: "Se oli isoin pamaus, jonka olen kuullut"

Ainakin yksi henkilö on toimitettu sairaalahoitoon Lundissa, Etelä-Ruotsissa sattuneessa räjähdyksessä lauantaiyönä. Laaja alue kaupungin keskustasta on suljettu, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.

Hälytys räjähdyksestä tuli perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 02.41 paikallista aikaa. Ihmiset ovat kertoneet kuulleensa kovan pamauksen Lundin keskustassa.

– Se oli isoin pamaus, jonka olen kuullut. Se tärisytti koko asuntoa, ja luulin aluksi olevani unessa enkä ymmärtänyt, mitä tapahtuu, kertoo naapurirakennuksessa asuva Julia, 24, Expressen-lehdelle

Julia herätti kumppaninsa ja kertoi jotain vakavaa olevan tekeillä. Taulut asunnon seinillä olivat pudonneet. 

– Kuulin naisen huutavan kovaäänisesti kadulla, Julia kuvailee.

Pelastustyöntekijät löysivät yhden loukkaantuneen naisen kadulta ulkoa. Hänen vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa. Poliisi kertoo Aftonbladetin mukaan, että nainen oli kävelemässä rakennuksen ohi.

Räjähdys tapahtui kaksikerroksisen rakennuksen asuinhuoneistossa Lundin keskustassa. Rakennuksen katutasolla on liiketiloja. Räjähdys rikkoi huoneistojen ikkunoita silminnäkijöiden mukaan jopa 50 metrin matkalta ja aiheutti rakennukseen vesivahingon. 

Poliisin pommiryhmä on paikalla tekemässä tutkimuksia. Poliisi tutkii tapahtumaa tuhotyönä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja