Mainos

Yhteiskuva herätti kommenttimyrskyn – mallin syytettiin photoshopanneen ystävänsä lihavaksi

Syytöksiä ystävänsä vartalon muokkaamisesta saanut nainen toivoo ihmisten ymmärtävän, että terveys on vaatekokoa tärkeämpi asia.

Ystävysten Georgia Gibbsin ja Kate Wasleyn iloinen yhteiskuva on noussut suuren yleisön tietoisuuteen erikoisesta syystä. Sydneyn satamassa otetun kuvan nähneet ihmiset ovat nimittäin hyökänneet kovin sanoin hoikkaa Gibbsinia kohtaan.

Kommentoijien mukaan nainen on muokannut omaa vartaloaan pienemmäksi ja ystävänsä vartaloa suuremmaksi näyttääkseen kuvassa paremmalta. Nainen itse on syytöksistä kauhuissaan. 

–  Se särki sydämeni, koska Kate ja minä olemme parhaita ystävyksiä, joten miksi tekisin jotain sellaista, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Malleina toimivien ystävysten mukaan kommentit osoittavat hyvin sen, että ihmiset eivät ole tottuneet ajattelemaan eri kokoisia naisia ystävinä. Sitä ei pidetä normaalina.

Ilkeisiin kommentteihin kyllästynyt kaksikko päättikin perustaa Instagram-tilin vastaiskuna naisten vartaloihin kohdistuvalle kritiikille.  

"Terveys on tärkeämpää kuin koko"

Iloisia yhteiskuvia tilillään jakava kaksikko toivoo, että kaikki naiset ja tytöt lopettaisivat oman vartalonsa vertaamisen muihin. Heidän mukaansa ihminen voi olla terve, vaikka hänellä olisikin selluliittia tai hänen luunsa näkyisivät.

– Terveys on paljon tärkeämpää kuin koko, ja terveellisiä vartaloita on olemassa useita eri kokoja ja muotoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Meillä kaikilla on puutteita ja asioita, joista olemme epävarmoja, mutta olemme kaikki ihmisiä, ja nämä asiat ovat normaaleita ja kauniita. Ne tekevät meistä, ketä me olemme, Wasley kertoo.

Naiset kertovat syövänsä ja treenaavansa samalla tapaa, he asuvat samassa kaupungissa ja tekevät samanlaista työtä. Heidän ainoa eronsa on vartalon muoto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– On kamalaa, että ihmiset kokevat tarvetta kommentoida negatiivisesti, mutta totta kai jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, Wasley toteaa. 

Lähde: Dailymail 

***

5:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.