Yhdysvaltalaisen sairaalan sadas koronaviruspotilas kotiutui: Henkilökunta järjesti liikuttavat juhlallisuudet 68-vuotiaalle Eugenelle

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Videolla listaus koronaviruksen tyypillisimmistä oireista.

Yhdysvaltojen Illinnois'ssa sijaitsevan Advocate Good Samaritan sairaalan sadas koronaviruspotilas kotiutettiin juhlavin menoin.

Eugene ”Gene” Pouliot, 68, parantui koronaviruksesta ja pääsi pois sairaalasta kolmen viikon sairastamisen jälkeen. Sairaala järjesti Genelle upeat juhlallisuudet tämän lähtiessä kohti kotia. Sairaalan toiminnasta kertoo ABC News.

Videolla Genen kotiutumisen kunniaksi järjestetyt juhlallisuudet.

Sairaalan henkilökunta oli kokoontunut käytäville hurraamaan miehelle tämän poistuessa sairaalasta rullatuolissa. Lisäksi paikalle oli tuotu ilmapalloja, jotka vapautettiin juhlallisuuksien aikana ilmaan, tarkoituksenaan symboloida toivoa koronaviruspotilaiden suhteen. Genelle oli tehty kyltti, jossa luki "Revi siitä!!! Minä häivyn täältä!!!"

Tunnelma oli liikuttunut niin henkilökunnan kuin miehen itsensäkin puolesta. Gene oli silminnähden kiitollinen sairaalan eleestä, kun taas koko henkilökunnan kerrotaan liikuttuneen kyyneliin miehen kohdatessa pitkästä aikaa vaimonsa Krisin.

Myös somekansa liikuttui

ABC Newsin julkaisema video Genen kotiutumisesta on kerännyt Facebookissa yli 2000 tykkäystä ja kymmeniä kommentteja, joissa kiitellään miehen parantumista.

– Kiitos sairaalan työntekijöille, Jumala siunatkoon teitä. Pysykää turvassa ja vahvoina, Melissa Graham kirjoittaa.

– Onneksi olkoon. Rakastan nähdä tämän viruksen kaunista, valoisampaa puolta, Crystal Gantt kommentoi.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat