Mainos

Yahoo! ja Motorola eivät pettäneet markkinoita

Internetin suurin portaaliyritys Yahoo! on ilmoittanut yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tuloksen olevan odotettua parempi. Myös Motorolan tulos tyydyttää markkinoita.

Yahoon!-yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tulot nousivat 81,1 miljoonaan dollariin eli 13 centtiin osakkeelta. Markkinat olivat odottaneet 12 centin tuottoa. Viime vuoden vastaavan ajanjakson tulos oli 38,5 miljoonaa dollaria, eli 6 centtiä osakkeelta.
Yhtiön myynti oli noussut myös selvästi odotuksia enemmän. Yahoo!-yhtiön tuloksen pelättiin ennakkoon kärsivän muiden Internet-yritysten heikosta menestyksestä, sillä portaalin tulos on suuresti riippuvainen Internetissä mainostavien yhtiöiden mainosrahoista.
Yahoon tulosta on odotettu myös siksi, että se on ensimmäinen suuri Internet-yritys, joka julkistaa kolmannen vuosineljänneksen tuloksensa.
Matkapuhelinvalmistaja Motorolan tulos vastasi jotakuinkin Wall Streetin odotuksia. Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tuotto nousi 598 miljoonaan dollariin, 26 centtiin osakkeelta. Viime vuonna vastaavana aikana yhtiön voitto oli 361 miljoonaa dollaria, 16 centtiä osakkeelta.
Sijoittajat ovat odottaneet hermostuneina kolmannen vuosineljänneksen tuloksia ja uutiset ovat olleet pääasiassa huonoja. Epävarmuus talouskasvun vauhdista sekä inflaatiopelot ovat vetäneet kursseja New Yorkissa viime viikkoina selkeästi alaspäin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.