Xiaomin huhuttu edullinen Pocophone F1 -älypuhelin huippuluokan tekniikalla paljastui verkkokaupan kuvissa

Xiaomilta on huhuttu jo jonkin aikaa uutta Pocophone F1 -älypuhelinmallia, ja nyt älypuhelin on paljastunut kattavasti kuvissa, teknisten tietojen kera, romanialaisen PCGarage-verkkokaupan kautta. Aiemmin puhelimesta on paljastunut tietoja sertifiointien kautta.

Pocophone F1:stä on puhuttu edullisimpana älypuhelimena varustettuna Qualcommin Snapdragon 845 -huippujärjestelmäpiirillä. Tämä voi pitää hyvinkin paikkansa: romanialaisessa verkkokaupassa hinnaksi on listattu 1 999 Romanian leuta eli noin 430 euroa, mikä on linjassa aiempien hintatietojen kanssa.

Kuvien ja tietolistauksen perusteella edullinen hinta on saavutettu muun muassa muovin käyttämisellä kuorimateriaalina huippuluokan puhelimissa tätä nykyä yleisempien alumiinin tai lasin sijaan.

Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin ohella Pocophone F1:n ominaisuuksia ovat 5,99 tuuman näyttö 18,7:9-kuvasuhteella, 2246×1080 pikselin tarkkuudella ja lovella näytön yläreunassa, 12 + 5 megapikselin kaksoistakakamera, 20 megapikselin etukamera, 6 gigatavua RAM-käyttömuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muistikorttipaikka / toinen SIM-korttipaikka ja Quick Charge 3.0 -pikalatausta tukeva 4 000 milliampeeritunnin akku. Liitäntöinä ovat USB-C ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja yhteyksistä tuki löytyy yllätyksettömästi 4G LTE:lle, Bluetooth 5.0:lle ja Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac:lle.

Pocophone F1:n julkistusaikataulua ei vielä tiedetä, mutta kovin pitkään tuskin tarvitsee enää odottaa. Viimeistään tuolloin saataneen selvyyttä myös Xiaomin ajatuksiin uuden brändin luomisen taustalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja