Withings julkisti rannekellomaisen Move-aktiivisuusmittarin – EKG-mittaus mukana erikoisversiossa ja uudessa BPM Core -verenpainemittarissa

Itsenäiseksi yritykseksi viime vuonna palannut, Nokian pois myymä Withings on julkistanut CES-messujen yhteydessä uuden edullisen Move-aktiivisuusmittarikellon. Kellosta on saatavilla myös EKG-sydänsähkökäyrämittauksen sisältävä versio, minkä lisäksi EKG-mittaus on mukana Withingsin uudessa BPM Core -verenpainemittarissa.

69,95 euron hintaan Withingsin omassa verkkokaupassa myytävä Withings Move laajentaa perinteisen rannekellon tapaan muotoiltujen aktiivisuusmittarien valikoimaa edullisempaan hintaluokkaan.

Withings Movessa on muovinen runko sekä pohja ruostumattomasta teräksestä. Rannekkeet ovat silikonia. Tarjolla on viisi väriyhdistelmää: musta tai vaalea runko sekä neljä eri rannekeväriä. Withings Move on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti.

Withings Move yhdistyy Bluetooth-yhteydellä Android- tai Apple iOS -laitteeseen ja mahdollistaa askelmäärän, kuljetun matkan ja poltettujen kalorien seuraamisen. Paritetun laitteen GPS-paikannuksen avulla tallentuvat etäisyys-, vauhti- ja nousutiedot. Uimisessa seuranta rajoittuu vain session kestoon kalorien kulutuksen ohella. Uniseurannassa Withings Move seuraa syvän ja kevyen unen vaiheita sekä unen keskeytymistä.

Virtansa Withings Move saa CR2430-paristosta, jonka pitäisi riittää 18 kuukauden toiminta-aikaan. Kellon muistiin mahtuu tietoja viiden päivän aktiivisuudesta ennen synkronointia paritetun laitteen kanssa. Minkäänlaista ilmoitusten esittämistä Withings Move ei tue.

Withings Moven toimitukset alkavat 4-5 viikon päästä.

Withings esitteli Movesta myös myöhemmin, näillä näkymin huhti-kesäkuussa myyntiin tulevan Move ECG -erikoisversion EKG-sydänsähkökäyrämittauksella. Move ECG vaatii markkinoille päästääkseen viranomaishyväksynnän.

EKG-sydänsähkökäyrämittaus onnistuu tarvittaessa kolmen elektrodin kautta pitämällä sormia kellon rungolla 20 sekunnin ajan. Tiedot tallentuvat sovellukseen, joka kertoo suosituksensa yhteydenotosta lääkäriin. Move ECG:n toiminta-ajaksi paristolla Withings kertoo 12 kuukautta.

Mukana kulkeva EKG-mittaus auttaa havaitsemaan sydämen eteisvärinän ja mahdollisia muita ongelmia.

Withings Move ECG:n Yhdysvaltojen hinnaksi Withings kertoi 130 dollaria.

Kolmas Withings-uutuus nyt on uusi BPM Core -verenpainemittari, joka on myös tulossa saataville vasta myöhemmin huhti-kesäkuussa. Se laajentaa Withingsin aiemman verenpainemittarin toiminnallisuuksia myös tuella EKG-sydänsähkökäyrämittauksella, minkä lisäksi mukana on digitaalinen stetoskooppi. Se mahdollistaa sydämen läppävikojen havaitsemisen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja