Winnipeg Jetsin sopimuspelaaja siirtyi vasta Liigaan – sopimus purettiin pikavauhtia

4:40
Luke Greenin toiseksi ja viimeiseksi otteluksi Sportissa jäi Tappara-vieraspeli. Videolta näet ottelun maalit.

Kanadalaispuolustaja Luke Green viihtyi jääkiekon SM-liigan Vaasan Sportissa vain reilun viikon. Vaasalaisseura kertoo, että Greenin sopimus on purettu henkilökohtaisista syistä.

Winnipeg Jetsin sopimuspelaaja Green saapui Vaasaan AHL-joukkue Manitoba Moosen riveistä vasta reilu viikko sitten. Sport julkisti kontrahdin lauantaina 27. helmikuuta.

Greenin sopimus Sportin kanssa kattoi loppukauden ja sisälsi lisäksi option ensi sesongista. Green ehti lopulta pelata Sportissa vain kaksi ottelua, joissa hänelle ei tullut tehopisteitä. Nyt hän jättää seuran omasta halustaan.

– Aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajalta itseltään ja hän painottaa vahvasti, että syyt eivät liity mitenkään Vaasan Sportin toimintaan. Green viihtyi Vaasassa erinomaisesti lyhyen visiittinsä verran ja kehui organisaatiota vuolaasti, Sport muotoili tiedotteessaan.

Sport kertoi lisäksi, että Mestiksen Kajaanin Hokissa tällä kaudella lainalla pelanneet hyökkääjä Niko Kuiri sekä puolustaja Eemeli Ylitalo on nostettu Sportin liigajoukkueen vahvuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja