Mainos

Windows päivittyy jatkossa kahdesti vuodessa

Microsoft on vahvistanut tänään aikovansa jatkossa päivittää Windows 10 -käyttöjärjestelmäänsä merkittävillä uusilla ominaisuuspäivityksillä kahdesti vuodessa.

Tavoitteena on julkaista päivityksiä puolen vuoden välein maalis- ja syyskuussa. Nyt keväällä 11. huhtikuuta alkaen Microsoft julkaisi Windows 10 Creators Updaten ja seuraavan päivityksen julkaisu on tähdätty syyskuulle 2017. Toistaiseksi tuleva päivitys tunnetaan vasta Redstone 3 -kehitysnimellään.

Microsoftin vahvistus päivitysaikataulusta varmistaa jo käytännössä tiedetyt suunnitelmat sekä yhtenäistää päivityskäytännön Office 365 ProPlussan ja System Centerin kanssa, mikä on tärkeää yrityskäyttäjille.

Microsoft kertoi myös aikovansa tukea Windows 10:n suurempia ominaisuuspäivityksiä kutakin 18 kuukauden ajan julkaisustaan pienemmin päivityksin.

Syksyllä tuleva Redstone 3 -päivitys on tuomassa jälleen Windows 10:een uudistuksia lukuisilla osa-alueilla. Windowsin ilme on uudistumassa Project NEONin myötä, Creators Updatesta pois jääneitä ominaisuuksia, kuten tehtäväpalkkiin tulevat henkilöiden pikavalinnat (MyPeople), on tulossa mukaan sekä lisäksi yhtenä esimerkkinä mahdollisesta viime päivinä esiin nousseista ominaisuuksista on välilehtien tulo kansio- ja tiedostonäkymiin.

Windows 10 on myös saamassa tuen kevyemmät ja edullisemmat laitteet mahdollistaville yleisesti vähävirtaisemmille älypuhelimista tutuille ARM-arkkkitehtuurin suorittimille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.