Wilderin ja Furyn kohtaamiseen erikoinen rajoitus: ”Haluamme ottelun sujuvan ilman ongelmia”

Deontay Wilderin ja Tyson Furyn nyrkkeilyn raskaansarjan ottelu saa erikoisia piirteitä. Nevadan osavaltion urheilukomissio on asettanut rajoituksia kaksikon kohtaamiselle ennen itse ottelua.

Deotay Wilder ja Tyson Fury kohtaavat lauantaina nyrkkeilyn raskaansarjan ottelussa, jossa panoksena on Wilderin hallitsema WBC-liiton mestaruusvyö.

Tunnelmat ottelun alla ovat muuttuneet jännittyneiksi, kun kaksikko on solvannut toisiaan voimakassanaisesti kuluneen viikon aikana. Torstaina ottelijat kävivät jo käsiksi toisiinsa, kun he alkoivat tuuppia toisiaan kesken lehdistötilaisuuden.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Nevadan osavaltion urheilukomissio on tapahtumien johdosta päättänyt rajoittaa kaksikon kohtaamisia ennen ottelua. Urheilukomissio ei salli kaksikon suorittavan perinteistä tuijotusta perjantaina punnitustilaisuudessa.

– Haluamme ottelun sujuvan ilman ongelmia, komission mediavastaava Evan Korn toteaa.

Wilderin ja Furyn ottelua on markkinoitu odotettuna uusintakohtaamisena. Kaksikon edellinen ottelu päätyi ratkaisemattomaan joulukuussa 2018. Uusintaottelu käydään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.