WhatsApp Androidille sai pari uutta ominaisuutta liittyen ryhmäkeskusteluihin

Suosittu keskustelusovellus WhatsApp päivittyy jatkuvasti uusilla toiminnoilla. Uusimmassa päivityksessään Android-sovellukseensa WhatsApp on saanut kaksi uudistusta ryhmäkeskusteluihin liittyen.

Ryhmille voi jatkossa luoda 500 merkkiä pitkän kuvauksen. Kuvauksen voivat lisätä myös muut kuin ryhmän ylläpitäjät. Kuvaus näkyy uusille, ryhmään kutsuttaville henkilöille.

Toisena uudistuksena ryhmän tiedoissa on jatkossa mahdollista etsiä tiettyä jäsentä, mikä voi olla hyödyllistä jos kyse on suuresta ryhmästä ja haluaa löytää tietyn ryhmän jäsenen tiedot esimerkiksi yksityisen keskustelun aloittamiseksi.

WhatsApp on myös viime aikoina muun muassa helpottanut ääni- ja videopuhelun välillä vaihtamista. Äänipuhelusta videopuheluun vaihtaminen käy jatkossa helposti painamalla uutta, äänipuhelun aikana näytöllä näkyvää videokamera-painiketta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.