Webcam-tytöt kertovat parhaat vinkkinsä videotreffeille – huomioi ainakin nämä kaksi olennaista seikkaa

Virtuaaliset treffit voivat ilahduttaa ainakin niin sinkkujen kuin etäsuhteessakin elävien arkea. Työkseen kameran edessä esiintyvät “cam girlit” eli webcam-tytöt kertovat nyt vinkkinsä onnistuneille virtuaalideiteille.

Koronapandemia on muuttanut kaiken muun lisäksi myös tapojamme deittailla. Virtuaaliset treffit esimerkiksi Zoomin välityksellä ovat voineet tulla tutuksi.

Vaikka voimmekin tavata uusia ihmisiä jo kasvotusten, virtuaaliset treffit ovat jääneet osaksi monen elämää. Treffit voivat olla jännittävä kokemus perinteisinkin menoin, saati sitten uudella tapaa videokuvan välityksellä.

Neljä “cam girliä” eli webcam-tyttöä kertoivat Metrolle neuvonsa, mitä virtuaalideiteillä kannattaa ottaa huomioon.

Toimiva netti ja hyvä valaistus

Onnistuneiden virtuaalideittien kulmakiviä ovat toimiva ja nopea netti sekä hyvä valaistus. Lähes kaikki naiset mainitsivat kyseiset seikat.

Amber Kelly suosittelee varmistamaan ensimmäisenä, että nettiyhteys toimii. Kukaan tuskin haluaa yhteyden katkeavan kesken hyvän keskustelun. Lisäksi imarteleva valaistus on naisen mielestä tärkeää.

– Hanki HD- tai 4D-kamera ja rengasvalo, sillä hyvältä näyttäminen on avainasemassa. Rengasvalo luo ihanan hehkun, suosittelee Amber Kelly.

Samoilla linjoilla on myös nimellä Your Goddess Jo esiintyvä nainen.

– Virtuaalisia treffejä varten sinun tulee varmistaa, että valaistus on täydellinen. Kokeile myös ennen treffejä, että kamerasi toimii, hän neuvoo.

Ympäristö

Naiset muistuttavat, että ympäristön tulisi olla siisti ja neutraali. Sotkuinen huone tai taustalla lymyävät likaiset tiskit eivät anna hyvää ensivaikutelmaa.

– Varmista, ettei takanasi ole mitään häiritsevää. Mene valkoisen seinän eteen ja vältä makuuhuonettasi, Amber Kelly opastaa.

– Huolehdi siitä, että ympäristösi on siisti. Et halua likaisten astioiden tai pyykkien näkyvän kuvan nurkassa! varoittaa puolestaan Camilla West.

Valmistaudu niin kuin olisit menossa treffeille kasvotusten

Vaikka treffit tapahtuvatkin kotoa käsin web-kameran välityksellä, niihin kannattaa silti valmistautua kunnolla. Se auttaa pääsemään oikeanlaiseen tunnelmaan.

– Pukeudu, meikkaa ja laita hiuksesi niin kuin tapaisit henkilön kasvotusten, sanoo Your Goddess Jo.

– Virtuaaliset treffit ovat vähän niin kuin kutsuisit jonkun kotiisi ensitreffeillä. Se saattaa tuntua hyvinkin intiimiltä, vaikka ette ole fyysisesti yhdessä, pohtii Camilla West.

– On tärkeää, että olet edustuskunnossa. Näe saman verran vaivaa kuin silloin, kun menet oikeasti ulos treffeille, nainen kehottaa.

Camilla muistuttaa, että virtuaalisuudesta huolimatta kyseessä ovat oikeat treffit.

– Ole oma itsesi ja puhu asioista, joista puhuisit normaalistikin. Kysele hänen työstään, harrastuksistaan, miten hänen päivänsä on mennyt… Jos teillä synkkaa, keskustelu soljuu, Camilla toteaa.

Jos keskustelu takkuilee, Camillalla on tilanteeseen vinkki:

– Netistä löytyy paljon kysymyksiä, joiden tarkotus on murtaa jää. Ne ovat melko hyviä, jos olet todella jumissa! hän sanoo.

Ole oma itsesi

Lola Rose -niminen nainen kertoo, että ennen webcam-tyttönä työskentelyä hän oli paljon epävarmempi itsestään. Hän saattoi esimerkiksi kertoa todellisten harrastustensa sijaan jotain sellaista, mistä kuvitteli miesten pitävän.

– Saatoin puheissani vaihtaa esimerkiksi drinkkien juomisen kirjojen lukemiseen, Lola Rose paljastaa.

Nyt hän kehottaakin kaikkia olemaan täysin omia itsejään.

– Nykyään olen sataprosenttisesti oma itseni, ja se tuntuu niin paljon paremmalta. Muista aina pysyä itsellesi rehellisenä, Lola Rose sanoo.

Myös Amber Kelly suosittelee olemaan aidosti oma itsensä.

– Pidä hauskaa ja ole oma itsesi! nainen summaa.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat