Vuosi 2016 oli nuorten naislaulajien esiinmarssia – nämä nimet kannattaa pitää mielessä

Nelli Matula ei suinkaan ole ainoa vuonna 2016 pinnalle noussut uusi naisartisti.

Kaksi singleä julkaissut laulaja Nelli Matula, 20, kertoi MTV:n haastattelussa iloitsevansa siitä, miten naisartisteja on noussut kuluneen vuoden aikana pinnalle.

PMMP:stä tutut Paula Vesala ja Mira Luoti julkaisivat esikoissoololevynsä, Chisu, Anna Puu ja muut tutut nimet vetivät keikoilleen paljon yleisöä, mutta monet uudet artistit nousivat musiikin ystävien huulille.

Tässä muutamia vuoden 2016 aikana huomiota herättäneitä uusia nimiä, jotka ovat varmasti monien mielessä jo nyt, mutta jotka kannattaa muistaa myös tulevaisuudessa.

Ellinoora, 22 vuotta

Kuka? Kolmen Emma-palkinnon saajaksi ehdolla oleva laulaja-lauluntekijä, joka on kertonut haluavansa tehdä mahdollisimman kestävää musiikkia.

Julkaisut: Debyyttialbumi Villi lapsi (2016). Singlet Sellainen mies (2013), Ei hävittävää (AEIOUAO), Minä elän ja Carrie (2015) sekä LeijonakuningasRakkauden kesä ja Elefantin paino (2016).

Katso videoita:




Alma, 20 vuotta

Kuka? Muun muassa itsensä Elton Johnin hehkuttama laulaja-lauluntekijä, joka vieraili Felix Jaehnin Bonfire-hitillä ja herätti kansainvälistäkin huomiota.

Julkaisut: Dye My Hair -EP (2016), singlet Karma ja Dye My Hair (2016). Albumi tulossa vuonna 2017.

Katso videoita:

Kansainvälistä läpimurtoa tekevä Alma vieraili Huomenta Suomessa 9:39


Ida Paul, 19 vuotta

Kuka? Uuden BumtsiBum!-juontajan, muun muassa Smak-yhtyeestä tutun Kalle Lindrothin kanssa yhteisiä singlejä julkaissut laulaja. Kirjoittanut kappaleita muun muassa Kaija Koolle, Lauri Tähkälle ja Mikael Gabrielille. Laulaa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Madafakin darra -jättihitillä.

Julkaisut: Singlet Laukauksia pimeään ja Kunhan muut ei tiedä (2016). Yhteissinglet Hakuammuntaa ja Parvekkeella Kalle Lindrothin kansssa (2016).

Katso videoita:



Vilma Alina, 23 vuotta

Kuka? YouTube-videolla, jolla hän esittää Anssi Kelan kappaleista tehdyn potpurin, levytyssopimuksen vuonna 2013 saanut laulaja-lauluntekijä. Soitti Robinin livekokoonpanossa koskettimia.

Julkaisut: Albumi Ufoja (2016). Singlet Hullut asuu Kallios (2014), Ota mut niin ja Tulevaisuuden lupauksii (2015) sekä Juha88 (feat. Teflon Brothers) ja Jeesus (2016).

Katso videoita:



Evelina, 21 vuotta

Kuka? Viisi Emma-ehdokkuutta kahminut laulaja, joka on vieraillut niin JVG:n, Asteen, Brädin kuin Robininkin kappaleilla ja keikoilla. Oli syksyllä mukana MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Julkaisut: Esikoislevy 24K (2016). Singlet Rakkaudesta lajiin (feat. Eevil Stöö), Honey (feat. Mikael Gabriel) ja Vuoristorataa (2015) sekä SireenitSushi (feat. JVG) ja Ei filtterii (2016).

Katso videoita:



Lue myös:

    Uusimmat