Vuoden 2020 Putin-kalenteri on täällä: Presidenttiä ei nähdä enää yläosattomissa – uusi kalenteri näyttää johtajan "herkemmän puolen"

1:51
Katso videolta osa vuoden Putin-kalenterin 2020 kuvista.

Venäjän presidentti Vladimir Putin julkaisi perinteisen Putin-kalenterinsa vuodelle 2020. Uusi kalenteri on kuitenkin aiemmista poikkeava, koska enää presidentti ei poseeraa erikoisissa asetelmissa, vaan uudessa kalenterissa miehestä välittyy poliittisempi ja kenties herkempikin puoli.

Katso videolta osa vuoden Putin-kalenterin 2020 kuvista!

Vuoden 2020 virallisessa Putin-kalenterissa presidentti poseeraa muiden maiden johtajien, kuten Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa.

Voisikin arvioida, että kalenterilla halutaan ilmentää Putinin kansainvälisyyttä ja hänen diplomaattisia suhteitaan muihin maihin. 

Vaatteina puku ja solmio

Osassa kuvista nähdään ensi vuonna myös Putinin herkempi puoli, kun mies esimerkiksi sytyttää kynttilää ja toisessa naureskelee Saudi-Arabian kruununprinssin kanssa.

Toisin kuin aiemmin, kalenterissa ei nähdä presidenttiä yläosattomissa tai muutenkaan sen erikoisemmissa vaatetuksissa. Kalenterissa Putinilla on yllään lähes poikkeuksetta puku ja solmio.

Aikaisemmissa kalentereissa Putin on poseerannut erikoisissa asetelmissa muun muassa eläinten kanssa. Hänet on nähty esimerkiksi kalastamassa ilman paitaa ja sukeltamassa delfiinien kanssa. Eräässä aiemmin kalenteriin päätyneessä kuvas

Virallisen kalenterin lisäksi toisessa Putin-kalenterin versiossa halutaan ilmentää Putinin rakkautta eläimiä kohtaan. Kalenterin jokaisessa kuvassa Putin esiintyy herkässä asetelmassa eläimen kanssa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja