Taattua meemiainesta: Tässä on ensi vuoden Putin-kalenteri! – "Kremlin kansikuvamies" syleilee eläimiä ja laskeutuu paidatta hyiseen avantoon

1:47

Venäjän presidentti Vladimir Putin julkaisi perinteisen vuotuisen kalenterinsa, jossa hän poseeraa muun muassa eläinten kanssa.

Katso videolta Putinin poseeraukset ensi vuoden kalenterissa!

Vuoden 2019 virallisessa Putin-kalenterissa presidentin voi nähdä poseeraamassa muun muassa suloisen koiran ja leopardin pennun vierellä.

Lisäksi Venäjän hyisempää puolta esittelevissä kuvissa Putin ratsastaa hevosella lumihangessa ja laskeutuu paidatta avantoon.

Putin on jo aiemminkin kalentereissaan nähty erikoisissa askareissa, kuten kalastamassa ilman paitaa, sukeltamassa delfiinien kanssa, poseeraamassa aseiden kanssa ja judoasussa.

"Hän näyttää hyvältä"

Hittituotteeksi etenkin turisteille muodostunut vuotuinen Putin-kalenteri on jo kerännyt ihailua lehtikojuilla. Putinin kannatus sen sijaan on hiljattain laskenut Venäjällä epäsuositun eläkeuudistuksen takia, joten mielikuvien nostatus vahvasta johtajasta voi olla tarpeen.

– En usko, että monilla mailla on yhtä vahvaa presidenttiä kuin meillä. Moni varmasti haluaisi samanlaisen presidentin maahansa, yksi kalenteria silmäilevä Venäjän kansalainen toteaa.

Toisen venäläisen mielestä turistit saavat Putinista hyvän kuvan kalenterin kautta.

– He näkevät, että hän kykenee kaikkeen. Hän pitää eläimistä, hän osaa ampua, hän näyttää hyvältä ja rakastaa urheilua.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja