Volkkarin upouudessa lippulaivassa yllätys – tuttu korimalli poistuu suomalaisten ulottuvilta

Tältä näyttää Volkkarin aivan uusi farkkumalli 0:55
Tältä näyttää Volkkarin aivan uusi farkkumalli, joka saapuu Suomeen syksyllä.

Yksi mallisarja, kaksi koriversiota. Mutta vain toinen saapuu Suomeen.

Volkswagen on esitellyt uuden painoksen lippulaivamalli Arteonista. Samalla paljastettiin myös sen virtaviivainen farmarimalli eli niin sanottu shooting brake.

Kyseessä on Arteonin ensimmäinen kasvojenkohotus sen jälkeen, kun auto esiteltiin Geneven autonäyttelyssä keväällä 2017.

Volkswagenin maahantuoja kuitenkin yllätti ilmoittamalla, ettei uutta Arteonia – siis sitä 5-ovista fastbackia – tuoda Suomeen. Pohjolassa Arteon-nimi yhdistyy jatkossa vain uuteen farmarimalliin.

Suomeen syksyllä

Arteon on saanut uutta ilmettä keulaansa, josta erottuu yhtenäinen valonauha, näyttävät kromilistat ja alaosan uudet ilmanottoaukot. Jäähdyttimen säleikkö sekä pitkä ja leveä konepelti on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi.

Uudistuksen myötä Arteon tulee saataville ensi kertaa myös ladattavana hybridinä. Volkswagen ei kuitenkaan ole vielä kertonut, kuinka pitkälle uutuus pötkii pelkällä sähköllä.

Shooting Brake -mallin takakontti vetää penkit normaaliasennossa 590 litraa. Selkänojat alhaalla tavaratila kasvaa peräti 1 632 litraan. Ladattavan tavaran maksimipituus on 2,09 metriä.

Uudet Arteon Shooting Brake -mallit saapuvat jälleenmyyjille syksyllä 2020.

Lähde: Volkswagen

Lue myös:

    Uusimmat