Mainos

Voitti 1,3 miljoonaa lotossa – reaktio vailla vertaansa

Pohjanmaalla ei ilmeisesti hötkyillä turhia, ei vaikka kyse olisi lottovoitosta.

Edes tieto paikkakunnalle osuneesta 1,3 miljoonan euron lottovoitosta ei saanut pohjoispohjanmaalaista miestä tarkistamaan omaa kuponkiaan kuin vasta viikon päästä.

Heinäkuun puolivälissä mies oli ruksinut muutaman rivin Lottoa paikallisella R-kioskilla. Kuponkinsa mies tarkisti vasta kun tuli uuden Loton viemisen aika.

Mies ei hätäillyt myöskään voiton kertomisesta vaimolleen, vaan mainitsi asiasta tälle vasta muutaman tunnin päästä numeroiden tarkistamisesta.

– Mieheni tuli viereeni istumaan ja tokaisi, että hänellä olisi tunnustus tehtävänä. Minä jo mietin, että mitä se nyt meinaa tunnustaa. Sitten mies sanoi jotenkin näin, että ”hänellä taitaa olla se rivi tässä lapussa, joka oli viime viikolla lehdessä”, vaimo kertoo Veikkauksen mukaan.

"Kaitpa jonkun matkan voisi tehdä"

Miehen viilipyttymäinen asenne voittoa kohtaan ei muuttunut Veikkaukselle tehdyn varmistussoiton jälkeen. Veikkauksesta kehotettiin nimittäin miestä pitämään tositteesta hyvää huolta, sillä se oli ainoa todiste voitosta.

Mies kertoi piilottaneensa voittokupongin hedelmäkipon alle. Parin päivän jälkeen vaimo poimi voittolapun passinsa väliin ja työnsi piirongin laatikkoon.

– Kyllä minä ainakin tarkistin joka kerran, että takaovi tuli laitettua kiinni. Vähän jännittikin, että onhan se lappu nyt varmasti paikoillaan kun tulen kotiin, voittajan vaimo sanoo.

Pariskunnalla ei ole sen suurempia suunnitelmia voiton varalle:

– Kotia pitäisi vähän kunnostaa ja traktoriin ostaa uudet renkaat. Kaitpa jonkun matkan voisi tehdä, voittaja toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.