Voittamattomien raskaan sarjan mörssärien himoittu MM-ottelu toteutuu – matsipäivä julki

Klitshkon polvet notkuvat 0:55

Voittamattomien nyrkkeilijöiden Deontay Wilderin ja Tyson Furyn odotettu raskaan sarjan mestaruusottelu toteutuu. Kaksikko kohtaa ammattilaisnyrkkeilyjärjestö WBC:n mestaruusottelussa 1. joulukuuta, WBC kertoo.

Pääkuvan videolla tunnelmia Tyson Furyn ja Vladimir Klitshkon välisestä MM-ottelusta marraskuussa 2015.

Ottelupaikka on vielä päättämättä. Muun muassa mediajätti ESPN:n lähteiden mukaan vaihtoehtoina ovat Los Angelesin Staples Center ja Las Vegasin Mandalay Bay Events Center.

Yhdysvaltalainen Wilder on WBC-liiton puolustava mestari. Hän on voittanut ammattilaisurallaan kaikki 40 ottelua, niistä 39 tyrmäyksellä.

Britti Fury on puolestaan iskenyt voitot kaikista 27 ammattilaisottelustaan, niistä 19 tyrmäyksellä. Entinen IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liittojen maailmanmestari on kuitenkin ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa henkilökohtaisten ongelmiensa, muun muuassa päihteiden käytön, vuoksi. 

Furylla oli lähes kolmen vuoden ottelutauko ennen kuin hän palasi kehään kesäkuussa. Tuolloin Fury voitti makedonialaisen Sefer Seferin, ja tätä seurasi voitto elokuussa italialaisesta Francesco Pianetasta.

Lue myös:

    Uusimmat