Kokenut Povetkin tarjoaa Joshualle kivikovan vastuksen – "Hänen on oltava häijy"

Britti-iskijä Anthony Joshua ja venäläinen Aleksandr Povetkin kohtaavat lauantaina raskaansarjan MM-titteliottelussa Lontoossa. Joshuan promoottori Eddie Hearn vaatii hallitsevalta mestarilta hieman häijyyttä kehässä.

Joshua ja Povetkin ottavat mittaa toisistaan Lontoon lauantai-illassa. Panoksena ottelussa on Joshuan IBF-, WBA- ja WBO-liiton mestaruusvyöt. Joshuan promoottorin Hearnin mukaan 28-vuotiaan britti-iskijän on oltava viisas ja vahva, jotta Povetkin kaatuisi.

– Povetkinia vastaan ei voi olla holtiton, mutta Joshuan on oltava häijy. Hänen täytyy tiedostaa, että hän voi satuttaa Povetkinia. Meidän täytyy nähdä Joshualta häikäilemättömyyttä, mutta hänen täytyy myös olla viisas, Hearn vaatii Sky Sportsin mukaan.

Joshua ei ole hävinnyt ammattilaisurallaan vielä otteluakaan. 21 ottelusta peräti 20 on tullut tyrmäyksellä. Brittiottelijan viimeisin ottelu Joseph Parkeria vastaan päätti Joshuan huiman tyrmäysputken.

– AJ:n tilanne on muuttunut, koska hän ei ole enää se holtiton nuori, joka piti kehässä hauskaa ja tyrmäsi vastustajansa. Nyt hänellä suuret paineet, koska kaikki on pelissä, Hearn sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat