Voitaisiinko herttuatar Meghan nähdä Pukumiehet-sarjan mahdollisessa jatko-osassa? Vastaava tuottaja kertoo

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
Kunkkukorneri-vodcastissa syvennytään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin rakkaustarinaan ja kohuihin

Pukumiehet-sarja saavutti yllättäen valtavan suosion neljä vuotta viimeisen tuotantokauden ilmestymisen jälkeen.

Herttuatar Meghan tunnetaan paitsi Sussexin herttuana ja prinssi Harryn puolisona, niin myös näyttelijänä. Hän teki kenties tunnetuimman roolisuorituksensa sarjassa Pukumiehet (Suits), jossa hän esitti Rachel Zanea vuodesta 2011 vuoteen 2018 saakka.

Lakimaailman kiemuroista kertovaa Pukumiehet-sarjaa tuotettiin yhteensä yhdeksän tuotantokauden verran, ja se tuli päätökseensä vuonna 2019.

Jo neljä vuotta sitten päättynyt sarja nousi kuitenkin hiljattain yllättävään suosioon, kun suoratoistopalvelu Netflix lisäsi sen valikoimaansa heinäkuussa. Sarja on katsottavissa myös Peacock-suoratoistopalvelussa, joka toimii Yhdysvalloissa ja muutamissa Euroopan maissa.

The Hollywood Reporterin mukaan Pukumiehet-sarjaa katsottiin kaikenkaikkiaan viikon aikana yli kolme miljardia minuuttia.

Sarjan noustua yllättäen vuosien jälkeen valtavaan suosioon ei sen vastaavan tuottajan Gene Kleinin mukaan ole poissuljettua, että Pukumiehet saisi vielä jatkoa. Hän kuitenkin toteaa, ettei herttuatar Meghan todennäköisesti tulisi olemaan mukana jatko-osassa.

– Olettaisin, että se ei vain ole mahdollista, Klein kommentoi TV Line -julkaisulle.

Klein sanoi, että hän olisi yllättynyt, mutta iloinen, mikäli Pukumiehet-sarja voisi todella saada jatkoa.

– Koska kun teet ohjelmaa niin kauan, kaikista tulee niin hyviä ystäviä keskenään, hän kertoi TV Linelle.

Sarjan luoja Aaron Korsch on aiemmin kuvaillut Pukumiehet-sarjan kuvausten monimutkaistuneen sen jälkeen, kun tieto herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn suhteesta tuli julkisuuteen. Korsch kertoi New York Postille vuonna 2018, että kuvattaessa esimerkiksi turvatoimia täytyi tehostaa ja kuvaili sarjan saaneen parin suhteen myötä valtavan näkyvyyden.

Lue myös:

    Uusimmat