Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin väitetään olevan ilmiriidoissa Victoria ja David Beckhamin kanssa: "Sovinnon tekeminen on nyt hyvin epätodennäköistä"

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
Kunkkukorneri-vodcastissa syvennytään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin rakkaustarinaan ja kohuihin

Victoria ja David Beckhamin sekä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ystävyyden huhutaan tulleen tiensä päähän.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet viime aikoina erilaisten huhujen keskiössä, kun pariskunnan on muun muassa väitetty viettävän aikaa erillään avio-ongelmista johtuen. Joidenkin huhujen mukaan Harry olisi paennut liittoaan väitetysti ympäröiviä ongelmia hotelliin, ja kaksikon on väläytelty olevan jopa eron partaalla.

Nyt herttuaparista on esitetty jälleen uusia väitteitä, joiden mukaan heillä olisi mennyt sukset ristiin pitkäaikaisen ystäväpariskuntansa Victoria ja David Beckhamin kanssa.

The Mail on Sundayn lähteen mukaan Beckhamien on väitetysti epäilty vuotaneen julkisuuteen tarinoita Harrysta ja Meghanista. Lähteen mukaan David Beckham on "täysin raivoissaan" syytöksistä, joita herttuapari väitetysti esitti heitä kohtaan kiivaan puhelinkeskustelun aikana.

Minkäänlainen sovinnon tekeminen on nyt hyvin epätodennäköistä, lähde totesi The Mail on Sundaylle.

Beckhamit osallistuivat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vuonna 2018 tanssittuihin häihin. Parit tutustuivat aikoinaan yhteisten ystävien kautta.

Lue myös:

    Uusimmat