Kuninkaallisasiantuntija kertoo näkemyksensä prinssi Harrya ja herttuatar Meghania ympäröivistä erohuhuista: "Mielestäni oli hyvin huomionarvoista, että..."

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
Kunkkukorneri-vodcastissa syvennytään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin rakkaustarinaan ja kohuihin

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin avioliiton on huhuttu olevan koetuksella.

Mediassa on viime aikoina pyörinyt huhuja, joiden mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan  viettäisivät aikaa erillään avio-ongelmista johtuen. Näin uutisoi muun muassa RadarOnline-sivusto. Joidenkin huhujen mukaan Harry olisi paennut liittoaan väitetysti ympäröiviä ongelmia hotelliin, ja kaksikon on väläytelty olevan jopa eron partaalla.

Kuninkaallisasiantuntija Katie Nicholl arvioi herttuaparia ympäröiviä huhuja Entertainment Tonightille. Hänen näkemyksensä mukaan Harry ja Meghan vaikuttavat pitävän yhteistä rintamaa, eikä Nicholl näe viitteitä erosta.

Nicholl ymmärtää, miksi jotkut saattavat ajatella, että jokin hiertää Harryn ja Meghanin suhdetta. Prinssin tammikuussa julkaistu elämäkertateos Varamies (Spare) sai siinä esitettyine väitteineen ja paljastuksineen aikaan suuren kohun, ja moni kääntyi tuolloin Harrya vastaan. Samalla kuilu Harryn ja Meghanin sekä brittihovin välillä syveni entisestään. 

Nicholl toteaakin, että kirjan jälkipyykki on väistämättä kuormittanut pariskuntaa.

Mielestäni oli hyvin huomionarvoista, että ennen omaelämäkertansa julkaisua Harry sai kaiken julkisuuden ja Meghan puolestaan loisti poissaolollaan, Nicholl kertaa.

Asiantuntijan mukaan kyseessä oli tuolloin ensimmäinen kerta, kun kaksikko nähtiin vahvan kumppanuuden sijaan erillään. Nicholl arvioi, että koska Meghania ei nähty niin ratkaisevalla hetkellä kumppaninsa tukena, saivat erohuhut alkunsa ja pikkuhiljaa myös lisää tuulta alleen. 

Ja siltikään todisteita erosta ei ole. He esittävät hyvin yhtenäistä rintamaa, Nicholl sanoo.

Nichollin kokemus on, että parin välillä loimuaa aito kipinä ja he ovat äärimmäisen läheisiä.

Lähteet, jotka on esitelty läheisinä Harrylle ja Meghanille, ovat niin ikään torpanneet erohuhut muun muassa Page Sixille ja Bazaar.comille.

– Se on kirjaimellisesti keksittyä, sisäpiiriläinen sanoi Page Six -lehdelle erohuhuihin viitaten.

Lue myös:

    Uusimmat