Visiitti kesti vain vuorokauden – prinssi Harry palaa takaisin Yhdysvaltoihin

Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt 8:32
Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt

Tiistaina 6. helmikuuta Lontooseen saapunut prinssi Harry on BBC:n mukaan jo palaamassa takaisin kotiinsa Los Angelesiin.

Prinssi Harry  on palaamassatakaisin Yhdysvaltoihin vain noin vuorokausi sen jälkeen, kun hän saapui Lontooseen tapaamaan syöpädiagnoosin saanutta isäänsä kuningas Charlesia.BBC:n mukaan Harry nähtiin keskiviikkoiltapäivällä Heathrow'n lentokentällä Lontoossa.

Harry tapasi isänsä Charlesin Isoon-Britanniaan saavuttuaan Clarence Housessa, joka sijaitsee Buckinghamin palatsin lähettyvillä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta lähes puoleentoista vuoteen, kun Harry ja Charles kohtasivat kasvotusten. Brittimedioiden mukaan tapaaminen olisi kestänyt 45 minuuttia. 

Lähteiden mukaan Harry vietti tiistain ja keskiviikon välisen yön luksushotellissa Lontoon keskustan liepeillä. 

Syöpädiagnoosista kuultuaan Harry päätti lähteiden mukaan lentää välittömästi kotoaan Los Angelesista Lontooseen ollakseen isänsä tukena. Harryn välit kuninkaalliseen perheeseen ja sen useisiin jäseniin ovat olleet viime vuosina hankalat. Vuonna 2020 Harry vetäytyi kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muutti perheineen Yhdysvaltoihin. 

Lue myös:

    Uusimmat