Virpi ja Jari Sarasvuon hulppea hirsihuvila valmistui – katso kuvat!

Virpi ja Jari Sarasvuon massiivipuinen Villa Vanilla -hirsihuvila on valmistunut Kangasniemelle. Kolmikerroksisen lomakodin näyttävänä yksityiskohtana on korkea torni, josta avautuu kaunis näkymä järvelle.

Virpi ja Jari Sarasvuon hulppea hirsihuvila on valmistunut Kangasniemelle.

Kellareineen kolmikerroksisen 140-neliöisen massiivipuisen Villa Vanilla -hirsihuvilan näyttävin yksityiskohta on korkealle kohoava tornihuone, josta avautuvat upeat näkymät järvelle. Pariskunnan vapaa-ajanasunnon suunnittelussa on huomioitu liikunnallisen ihmisen tarpeet: varusteiden säilytykseen ja niiden huoltoon sekä pukeutumiseen on varattu kunnolliset tilat.

Komeasti rinnetontille piirtyvä Honka-lomakoti on käsitelty ulkoa ruskeasävyiseksi. Sisällä vieraan toivottaa tervetulleeksi kodikas ja rauhallinen vaalea sisustus, jonka mausteeksi Sarasvuo on ripotellut pirteän punaisia yksityiskohtia. Kuultava vaalea hirsi on raikas ja valoisa.

Tilava keittiö on kokkausta harrastavalle Virpi Sarasvuolle tärkeä. Avarilla ikkunoilla, taloa kiertävällä terassilla sekä tornihuoneella varustettu lomakoti voidaan myöhemmin muuttaa myös ympärivuotiseen asumiseen sopivaksi. Massiivipuinen lomakoti onkin rakennettu energiatehokkaaksi, joten pariskunta selviää vuosittain viidenneksen pienemmillä lämmityskuluilla, kuin tavallisen hirsitalon omistaja.

– Keittiö, työhuoneena toimiva tornihuone ja ympäröivä luonto ovat niitä asioita, jotka tekevät Villa Vanillasta unelmahuvilani. Tietysti tämä on myös paikka, jossa on mahdollisuus treenata ja rentoutua tutuissa maisemissa. Täällä tunnen suurta kiitollisuutta kotikunnastani ja saavutuksistani, Virpi toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja