Mainos

Viralliset kuvat: Porsche 911:n lippulaivamalli uudistui – maksimaalinen teho irti 20 sekunniksi ”sporttinappulalla”

Porsche on julkaissut 911 Turbon ja 911 Turbo S:n tiedot sopivasti ennen tammikuussa järjestettävää Detroitin autonäyttelyä.

Päivitetyt 911-mallit tunnistaa helpoiten uudistuneesta keulanilmeestä. Ilmanottoaukkoja ja puskuria on muokattu ja keulalla on uudet led-toimiset päiväajovalot. Tarkempi tarkastelu osoittaa, että muutoksia on tehty myös muun muassa ovenkahvoihin, takavaloihin, takapuskuriin ja 20-tuumaisiin vanteisiin.

Sisätiloissa uudistuksia on tehty muun muassa ohjauspyörään, viihdejärjestelmään ja vakiona tulevaan Bosen äänentoistojärjestelmään. Ratista löytyy nyt myös 918-mallista tuttu ajotilanvalitsin.

Mainitsemisemisen arvoinen on myös uusi Sport Response -nappula, jonka avulla autosta saa 20 sekunnin ajaksi maksimaalisen tehon irti.

Molemmissa malleissa (Turbo & Turbo S) käytetään kuusisylinteristä kaksoisahdettua 3,8-litraista moottoria. Tehoa on nostettu edeltäjäsukupolveen verrattuna 20 hevosvoimalla. Tämä tarkoittaa sitä, että Turbossa on nyt 540 hevosvoimaa ja S-mallissa 580 hevosvoimaa.

Nelivedon avittamana turbo pinkaisee satasen vauhtiin tasan kolmessa sekunnissa ja S-mallissa ajasta riipaistaan vielä kymmenys pois. Huippunopeudet ovat puolestaan 320 km/h ja 330 km/h.

Lisätehosta ja suorituskyvystä huolimatta kulutusta on saatu pudotettua kuudella desillä. Siihen on osaltaan vaikuttanut automaattivaihteiston uudet välitykset.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.