Mainos

Vinkkimiehet: Aarnio-jutun juristikulut ylittivät miljoonan

Aarnio-jutussa on maksettu asianajajille palkkioita tähän mennessä jo yli miljoona euroa, kerrotaan MTV.fi:n Vinkkimiehet-ohjelmassa.

Helsingin käräjäoikeudesta saatujen tietojen mukaan yhteissumma on tähän mennessä 1,2 miljoonaa euroa. Siitä huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion kahdelle asianajajalle on maksettu yli 400000 euroa. Summat sisältävät myös arvonlisäveron.

Tähän mennessä palkkioita on maksettu esitutkinnan ja Trevoc-haaran osalta. Käytännössä koko huumejuttu on asianajajilta laskuttamatta eli summa kaksinkertaistunee käräjäoikeus-käsittelyn aikana.

Ohjelmassa MTV:n rikostoimituksen Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen pohtivat muun muassa myös ns. November-tutkinnan käänteitä, Liechtensteinin veroparatiisirahoja sekä Irish Coffeen merkitystä rikostutkinnassa.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja tutkiva toimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.