Vinkit lesboseksin ensikertalaiselle: Tutustu itseesi, kuuntele kumppaniasi!

Onko ensimmäinen kerta naisen kanssa sängyssä edessäsi, vai vasta haaveissa? Lue Helmen neuvot ensikertalaiselle ja unohda hermostuksesi.

Ensimmäinen kerta on hermostuttava juttu niin miehen kuin naisenkin kanssa sänkyyn menevälle. Neitsyytensä menettämiseen ja ensimmäiseen kertaan liittyy paljon suorituspaineita ja jännitystä, josta osa on aivan turhaa.

Ensimmäistä kertaansa ei ikinä unohda, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen. Yritä olla asettamatta itsellesi tai kumppanillesi liian korkeaa rimaa etukäteen. Ensimmäisen kerran aikana vasta tutustutaan ja kokeillaan kemioita, jälkikäteen on helpompaa. Älä huoli vaikket saisikaan orgasmia, sellainen on varmasti vielä edessä.

Lue Helmen neuvot ensimmäisestä sänkysessiostasi selviytymiseen!

Tunne vartalosi, kuuntele kumppaniasi

Tutustu ennen seksiä omaan vartaloosi. Ennen kuin voit kiihottaa jotain toista, on hyvä selvittää, mikä kiihottaa sinua. Käytä aikaa itsesi kanssa. Koskettele ja etsi oikeat paikat – näin saat vinkkejä myös siitä, miten koskettaa kumppaniasi. Kun tunnet oman vartalosi, osaat kertoa parillesi, mistä hänen tulisi koskettaa.

Muista kuunnella kumppaniasi. Kysy, mitä hän haluaa, tuntuuko tekemäsi hyvältä ja kerro, mistä itse haluaisit tulla kosketetuksi. Jos pidät jostain hänen tekemästään erityisen paljon, ilmaise se vaikka nautinnollisella huokaisulla.

Ole selvä

Ole selvin päin. Haluat muistaa ensimmäisen kertasi. Alkoholi saattaa alentaa kynnystäsi seksiin, mutta ei varmasti paranna suoritusta.

Turvaseksi

Muista turvaseksi. Myös lesbojen tulisi huolehtia sukupuolitaudeista, kuten HIV:sta. Keskustele aiheesta kumppanisi kanssa ja miettikää, miten teidän tulisi suojautua seksiä harrastaessanne.

Jos suojautumisesta haluaa päästä helpolla, voi esimerkiksi suuseksissä käyttää miltei jokaisesta kodista löytyvää tuorekelmua. Tuorekelmupalanen asetetaan sukupuolielimen ja suun väliin.

Fantasioi

Kaikki alkaa fantasiasta. Jos olet valmis makaamaan toisen naisen kanssa, sinun on varmasti pitänyt myös ajatella asiaa. Millaisia ajatuksesi ovat olleet? Heittääkö hän sinut sängylle, etkä osaa vastustella? Menettekö yhdessä alastonuinnille lähellä olevaan pieneen lampeen?

Ensikertalaisen kannattaa miettiä, haluaako mukaan seksiin ottaa seksivälineitä, vai ei. Sinulla on varmasti aikaa myöhemminkin käyttää haluamiasi leikkikaluja – tulisiko ensimmäisen kerran tapahtua ilman?

Rentoudu

Rentoudu, ota aikaa ja anna aikaa. Älä hyökkää kiinni kumppanisi jalkoväliin. Riisu hänet hitaasti, helli jokaista paljastuvaa kohtaa. Suutele häntä kaikkialta, koskettele rintoja tai puhalla vaikka korvaan hennosti.

Ennen itse asiaan menemistä löytyy vaikka kuinka paljon tekemistä, joka ei liity suoraan sukupuolielimiin.

Muista nauttia!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja