Vikellystä, vatsatanssia ja ebru-taidetta – heidät nähdään Talentin viimeisessä esikarsintajaksossa!

1:47
Katso videolta, miltä näyttää vikellys!

Talent Suomen kuudes eli viimeinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 14.3. 

Talent Suomen viimeisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Kykykilpailussa on jäljellä enää yksi nauhoitettu esikarsintajakso, jonka jälkeen sunnuntaina 21.3. alkaen käynnistyy jännittävä kolmen suoran lähetyksen semifinaalivaihe.

Semifinaaleissa innokkaat esiintyjät pääsevät säväyttämään suorassa lähetyksessä Hämeenlinnan Verkatehtaalla Talent Suomi -tuomariston osaamisellaan. Kustakin semifinaalista katsojat äänestävät finaaliin kaksi esitystä ja tuomarit yhden. Jännittävässä finaalissa nähdään yhdeksän esitystä.

Zombieca / Satu Räisänen – METAL BELLY DANCE

Vuonna 2008 Satu kokeili ystävänsä innostamana itämaista tanssia, ja laji vei mukanaan täysin. Myöhemmin hän ajatteli kokeilla tanssia kotonaan metallimusiikkiin. Se tuntui heti luontevalta, ja siitä lähtien hän on esittänyt metal belly dancea soolona. Hän tuntee musiikkityylin niin hyvin, että kokee voivansa eläytyä kappaleisiin paremmin, kuin esimerkiksi arabipoppiin, mihin normaalisti itämaista tanssia tanssitaan.

TR Urban Crew Kids – TANSSI

TR Urban Crew Kids koostuu 11-12 vuotiaista tytöistä, jotka tanssivat katutanssia Tanssikoulu Tr Studiolla, joka sijaitsee Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Ryhmällä on lyhyt matka Talentin koe-esiintymisiin, sillä ohjelman esiintymislava sijaitsee Verkatehtaan Vanaja-salissa. 

Team Caballos Latimer – VIKELLYS

19-vuotias Lotta Merinen saapuu Talentiin 12-vuotiaan Late hevosen kanssa esittämään vikellystä. Lotan 27-vuotias sisko Lilli Merinen on hänen valmentajansa. Lotta on vastikään valmistunut Lahden sirkuskoulusta sirkusartistiksi, kun taas Lilli on ammatiltaan liikunnanohjaaja. 

Lotta päätyi ratsastusharrastukseen isosiskonsa Lillin vanavedessä. Lilli bongasi talliltaan vikellyskurssin ja ilmoitti omatoimisesti Lotankin sinne. Hän on kilpaillut vikellyksessä ulkomailla asti ja voittanut sm-kisoja. Vikellys on Lotan mukaan hyvä yhdistelmä voimistelua, tanssillisuutta ja ratsastusta, ja se kehittää hyvin keskittymiskykyä.

Selassie Reggae High – REGGAEMUSIIKKI

Gambiasta kotoisin oleva Abdul on asunut 5 vuotta Suomen Uudessakaupungissa. Hän nauttii kaupungin rauhasta ja kauneudesta. 

Muuttaessaan Suomeen Abdul laittoi ilmoituksen nettiin, missä etsi itselleen reggaebändiä. Nyt Abdul soittaa yhdessä suomalaisten muusikkojen kanssa hänen rakastamaansa reggaemusiikkia. Muusikoista on tullut Abdulille kuin perhettä. Talenttiin Abdul tulee yhdessä bändin kitaristin Timon kanssa. 

Sara Rautiainen – TANSSIJA

16-vuotias Sara on koko ikänsä asunut Oulussa, mutta muutti viime syksynä Helsinkiin opiskelemaan Sibelius-lukion tanssilinjalla. 3,5 vuotiaana Saran vanhemmat veivät hänet ensimmäiselle tanssitunnille ja sille tielle Sara jäikin. Tulevaisuudessa hän haluaa olla ammattitanssija, tanssinopettaja ja koreografi. 

Rak Sin Thai – THAI TANSSI

Rak Sin Thai on klassisen thai-tanssin kokoonpano. Tällä hetkellä nuorin lajin harrastaja ryhmässä on 7-vuotias ja vanhin 45-vuotias. Ryhmäläiset asuvat kaikki pääkaupunkiseudulla, ja suurin osa heistä on syntyjään Thaimaasta. Porukkaan kuuluu myös joitakin Suomessa syntyneitä, joilla ainakin toinen vanhempi on Thaimaasta kotoisin. 

Nach Mayuri – BOLLYWOOD TANSSI

Bollywood-tanssiryhmä Nach Mayuri tulee Talentiin seitsemän 10-14-vuotiaan lahjakkaan tanssijan voimin. Ryhmä on esiintynyt monenlaisissa intialaisissa iltamissa, ja he ovat saaneet monta kutsua esiintymään Intian suurlähetystössä. Nach Mayurin yksi ikimuistoisimmista esiintymisistä tapahtui Virossa, kun ryhmä pyydettiin sinne edustamaan Intiaa. Katsojissa tämä herätti hilpeyttä, sillä oli hassua, kun pääosin venäläistaustaisista koostuvat suomalaiset tulivat Viroon edustamaan Intiaa.

Kristian Backman – TAIKURI

23-vuotias taikuri Kristian saapuu tekemään Talentiin vaarallisen tempun, jossa nappaa värikuula-aseen kuulan hampaidensa väliin. 

Ensimmäinen kipinä taikuuteen syntyi Kristianin ollessa pieni, kun hän näki televisiossa David Copperfieldin saavan vapauden patsaan häviämään. Kunnolla harrastus otti tuulta purjeiden alle noin 10 vuotta sitten, kun Kristian alkoi treenata taikatemppuja itsekseen ja pääsi myös esittämään niitä. 

Juan José Cabré– Laulaja

63-vuotias Juan on alun perin kotoisin Mallorcalta, mutta asunut Suomessa 31 vuotta perheensä kanssa. Juan on ammatiltaan elektroniikkateknikko, ja hän harrastaa kukkia ja puutarhanhoitoa.

Juan on aina tykännyt musiikista. Juan alkoi itse kääntää iskelmiä suomeksi, kun kuuli ensimmäisen kerran Aikuisen naisen, ja vertasi sitä sen italiaiseen alkuperäisversioon, jonka sanoma eroaa kovin suomalaisesta käännöksestä. Juanin käännökset sen sijaan kunnioittivat alkuperäisen version sanoituksia.

Joel Herman – STAND UP KOOMIKKO

Helsinkiläinen Joel opiskelee sosionomiksi ja työskentelee pääosin sijaisopettajana ala- ja yläasteilla. Parikymppisenä hän kiinnostui stand upista ja päätti lähteä kokeilemaan komiikkaa. Hänen ensimmäinen keikkansa oli englanninkielinen, ja kokemus oli hirveä.

Joelin päättäväisyys kuitenkin palkittiin, sillä nyt hän on keikkaillut kuudessa eri maassa, hänellä on ollut pääesiintyjäkeikkoja, firmakeikkoja ja monia muita esiintymisiä takanaan. Joel esiintyy pääosin suomeksi, mutta ulkomailla englanniksi, ja on hän pari kertaa vetänyt ruotsinkielisenkin setin.

Ekaterina Hyyrynen – EBRU-TAIDE

Lahtelaisen 39-vuotiaan Ekaterinan talentti on vedelle maalaaminen eli ebru-taide. Kyseessä on vanha tekniikka, mutta edelleen tuntematon suurelle yleisölle. 

Ebru-taide teki Ekaterinaan vaikutuksen heti ensimmäisen kerran, kun hän näki turkkilaisen mestarin maalaamassa veteen. Ekaterina alkoi saman tien etsiä itselleen opettajaa, ja onkin tähän mennessä esiintynyt ympäri maailmaa.

Dance Mix Trio – LAULU & TANSSI

11-vuotiaiden Darian, Sofian ja Elinan muodostama monipuolinen show-ryhmä Dance Mix Trio vaikuttaa Lappeenrannassa. Daria haaveilee tulevaisuudessa voivansa toimia laulajana ja stylistina, Elina haluaa lääkäriksi ja Sofiaa kiinnostaa eläinlääkärin ammatti. Daria, Sofia ja Elina käyvät kaikki lappeenrantalaisessa lasten laulu- ja tanssistudio DanceMixissä. Daria on myös osallistunut Ukrainan Voice of Kids –kisaan.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja