Viisi syytä siihen, miksei nainen ole vielä rakastellut kanssasi

Oletko tavannut ihanan naisen, mutta et tiedä, miksi suhteenne ei ole vielä edennyt intiimille tasolle? Kenties syy on jokin näistä.

Kemianne synkkaavat hyvin yhteen ja huomaat, että nainen on todella kiinnostunut sinusta. Ette kuitenkaan ole vielä rakastelleet ja pelkäät karkottavasi naisen kokonaan, jos alat kysellä milloin se tapahtuu. Advice.eharmony.com antoi viisi potentiaalista syytä siihen, miksi hän ei ole vielä näyttänyt sinulle vihreää valoa. Kenties tämä auttaa sinua ymmärtämään suhteestanne enemmän.

Hän miettii yhä, mitä tuntee sinua kohtaan

Ehkä syy on niin yksinkertainen, että hän vielä miettii, mitä tuntee sinua kohtaan. Hän tietää pitävänsä sinusta, mutta naiselle se ei ole vielä riittävä syy seksiin. Hyvässä seksissä yhdistyy fyysinen läheisyys ja henkinen yhteys. Nainen saattaa pohtia, kannattaako kanssasi hypätä syvemmille vesille. Anna hänelle aikaa tutustua todelliseen sinuun – ja hän saattaa yllättää sinut intiimillä kutsulla lähitulevaisuudessa.

Hän ei ole varma, mitä sinä tunnet häntä kohtaan

Kenties hän on jo todennut pitävänsä sinusta, mutta ei ole vielä selvillä sinun tunteistasi häntä kohtaan. Ennen kuin nainen alkaa läheiseksi uuden ihmisen kanssa, hän haluaa olla kohtalaisen varma miehen aikeista. Jos hän on epävarma kiinnostuksesi tasosta, huolissaan kyvystäsi sitoutua tai omaa epäilyjä siitä, mihin suhteenne on menossa, hän pitäytyy seksistä kanssasi. On sinun tehtäväsi olla rehellinen kiinnostuksesi ja aikomustesi suhteen ja antaa hänelle mahdollisuus tehdä seuraava siirtonsa. Jos ette ole samalla viivalla asioiden suhteen, se on parempi selvittää nyt. Näin vältytte loukatuilta tunteilta ja mahdollisesti sotkuiselta erolta.

Hän haluaa edetä hitaasti

Avain tulevaisuuteesi seksin saralla saattaa löytyä tyttöystäväsi menneisyydestä. Oletteko puhuneet hänen menneistä parisuhteistaan? Onko hän puhunut exästään, jonka kanssa asiat päättyivät katkerissa tunnelmissa? Jos ei, juuri tämä saattaa olla syynä hänen jarrutteluun kanssasi. Usein pahan eron tai petetyksi tulemisen jälkeen naisella saattaa olla huonojen kokemusten takia varautunut olo. Hän saattaa haluta edetä hitaasti, koska ei halua taas polttaa näppejään. Kannattaa edetä hitaasti, ennen kuin olette keskustelleet rauhassa uskollisuudesta ja ehkäisystä.

Hän ei usko esiaviolliseen seksiin

Ehkä kyseessä ei ole väliaikainen päätös. Oletko tullut ajatelleeksi, ettei hän usko esiaviolliseen seksiin? Idea saattaa sinusta tuntua vanhanaikaiselta, mutta pidättäytyminen saattaa olla päätös, jonka hän on tehnyt jo kauan ennen sinun tapaamistasi. Ja mikäli hän on päättänyt odottaa avioliittoon, et tule muuttamaan hänen mieltään, vaikka hän kuinka pitäisi sinusta. Älä edes ajattele sitä. Jos et ole varma hänen vakaumuksestaan, on parasta kysyä sitä häneltä suoraan.

Hän tapailee muita

On myös mahdollista, että hän tapailee muitakin ja ennen kuin hän päättää tapailla vain sinua, hän ei halua maata kanssasi. Ehkä sinäkin tapailet muita. Oletko ajatellut seurustelua? Jos et, olisitko valmis siihen? Kannattaa miettiä asiaa ja selvittää hänen kanssaan, missä mennään. Tämä voi olla vaikea aihe ottaa puheeksi, mutta jos olette molemmat valmiita sitoutumaan, se kannattaa. Avain kaikkeen on rehellisyys ja avoin keskustelu!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja