Viisi seksikästä lupausta vuodelle 2012

Tee nämä viisi seksikästä lupausta vuodelle 2012. Seksielämäsi laatu paranee roimasti.

Lupaatko joka uudenvuodenaattona aloittaa uuden elämän, parantaa ruokailutottumuksesi ja urheilla enemmän? Oletko ikinä yrittänyt tehdä mukavia lupauksia, joista tulee myös pidettyä kiinni?

Yritä vuoden 2012 vaihteessa ottaa listallesi viisi seksiä koskevaa lupausta, jotka parantavat seksielämääsi. Aloita tulevasta vuodesta, mutta pidä näistä tiukasta kiinni koko loppuelämäsi ajan! Elä elämäsi jokainen päivä kuin olisi lupausten aika, tammikuun ensimmäinen.

1. Ole spontaanimpi

Vaikka oletkin aikuinen, on juuri nyt oikea aika aloittaa oikuttelu – seksin suhteen. Toteuta päähänpistosi ja unohda kiireisen aikuiselämän mukaan tuoma tapa aikatauluttaa seksin harrastaminen sopivimpaan hetkeen. Lupaa itsellesi, ettet ainoastaan harrasta spontaania seksiä, vaan jokainen kerta suudellessasi ole asteen intohimoisempi, kosketa kumppaniasi tosissasi ja pidä pientä flirttiä yllä jatkuvasti.

2. Kokeile uusia asentoja

Lähetyssaarnaaja, koira-asento ja nainen päällä? Kuuluvatko nämä luotettavaan repertuaariisi? Usko tai älä, muitakin asentoja löytyy. Jotain niistä varten saata joutua harrastamaan ahkeraa venyttelyä, mutta onhan sinulla koko loppuelämäsi aikaa!

3. Kokeile uusia paikkoja

Suurin osa meistä ripustautuu turvallisessa sänkyseksissä, kun uusia ja yllättäviä paikkoja löytyy kaikkialta. Unohda ainainen makuuhuone ja sänky ja suuntaa kotisi muihin huoneisiin: keittiöön, olohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen! Kelien parantuessa mikään ei estä laajentamasta paikkoja ulkotiloihin. Uudet paikat luovat kipinää ja saavat seksin harrastamisen tuntumaan mukavalla tavalla kielletyltä tai uskaliaalta.

4. Puhu enemmän seksistä

On Ikävää, mutta totta, ettei suurin osa pariskunnista keskustele tarpeeksi seksistä. Keskustelun ei tarvitse keskittyä teknisiin suorituksiin ja yksityiskohtiin, kunhan ainakin jaatte toistenne kannsa, mistä pidätte, ja mistä ette. Mieti ensin mistä sinä pidät, kuinka usein haluat harrastaa seksiä, missä rakastat harrastaa seksiä – ja miksi?

Seksistä keskustelemisen lisäksi tuhmien puhuminen sängyssä piristää seksielämää. Ota kuitenkin ensin selvää, millä tasolla kumppanisi pitää tuhmista jutuista, ettet mene metsään hyvissä aikomuksissasi.

5. Ole tuhmempi

Ota tulevan vuoden tavoitteeksi tehdä tutkimusmatka seksin maailmaan ja selvittää, mikä sinua kiihottaa. Katso yhdessä kumppanisi kanssa aikuisviihdettä tai vieraile parinvaihtojuhlissa. Anna miesystäväsi käyttäytyä dominoivasti makuuhuoneessa tai astu itse Lady Dominan kenkiin – tai käytä vaikka silmäsidettä. Rajanasi on vain sinun ja kumppanisi mielikuvitus!

Lue, mitä lupauksia kuluneelle vuodelle tehtiin:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde:AskMen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja