Nainen: Tee nämä seksilupaukset uutenavuotena!

Uusivuosi on sopivaa aikaa tehdä myös seksielämään liittyviä lupauksia. Teetkö sinä nämä lupaukset vuoden vaihtuessa?

On aika hyvästellä vuosi 2010 ja samalla päättää, mitä voi tehdä paremmin ensi vuonna. Bettynconfidential.com listasi neljä asiaa, jotka jokainen nainen voi luvata toteuttavansa ensi vuonna. Lue vuoden 2011 seksilupaukset!

1. Ota vastuu seksuaalisesta nautinnostasi

Monen naisen seksielämä pyörii miehen tyydytyksen ympärillä. Naiset stressaavat ulkonäöstään, vartalon epäkohdista ja epäseksikkäästä karvoituksesta. Moni pohtii, täytyykö orgasmi teeskennellä vain miehen iloksi.

Lupaa, että ensi vuonna otat vastuun omasta seksuaalisesta nautinnostasi. Jos et saa orgasmeja, tutustu vartaloosi omassa rauhassa.

2. Muista suojautua!

Seksi ei ole pelkkää hauskanpitoa ja leikkiä. Pidä huolta myös seksuaalisesta terveydestäsi käymällä säännöllisesti sukupuolitautitesteissä. Älä unohda myöskään HIV-testejä, vaikka ne kuinka pelottaisivat sinua. Huolehdi myös ehkäisystä. Nykyisin on monia vaihtoehtoja, joten varmasti löydät juuri sinulle sopivan ehkäisymuodon. Osta kondomeja ja muista myös käyttää niitä.

3. Ota vastuu parisuhteistasi

Rakkauselämäsi moton pitäisi olla: "Jos hän ei saa minua iloiseksi, jätän hänet." Älä tuhlaa aikaa tuijottaen pakkomielteisesti puhelinta. Jos mies on välillä superihana ja välillä jäätävän kylmä tai ei halua sitoutua sinuun, lähde pois. Löydät varmasti jonkun, joka oikeasti osaa arvostaa sinua.

4. Mokasitko? Tee jotain!

Uudenvuoden lupauksia rikotaan kerta toisensa jälkeen. Tuhlaat liikaa rahaa vaatteisiin, ahmit pizzaa, sorrut herkkuihin... On inhimillistä tehdä virheitä. Tärkeintä on se, miten reagoit virheiden jälkeen. Jos päädyit huonon miehen sänkyyn, älä jää kierimään itsesääliin. Poista hänen numeronsa puhelimestasi! Harrastitko suojaamatonta seksiä? Varaa lääkäriaika ja selvitä asiat. Anna itsellesi anteeksi ja tavoittele uudestaan onnellista, tervettä ja loistavaa seksi- ja parisuhde-elämää.

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja