Viisi ruokaa, jotka parantavat seksielämääsi

Sanonta "olet mitä syöt" pitää paikkansa. Jos haluat voida hyvin ja tuntea itsesi pirteäksi, valitse nämä viisi ruokaa lautasellesi, neuvoo Yourtango.com.

Yourtango.comin mukaan nämä viisi ruokaa pitävät seksielämäsi virkeänä! Lisää siis nämä ruoka-ainekset ostoslistallesi.

Kurpitsan siemenet

Ne ovat erinomainen sinkin lähde – ja sinkin on osoitettu kohottavan seksihaluja nostamalla testosteronitasoa. Ne menevät melkein minkä tahansa ruuan ohella: aamupuurossa, salaatissa, öljyssä kypsentäen tai jälkiruuassa. Kokeile vaikkapa dipata mansikoita tummaan suklaaseen ja pyörittele niitä kurpitsan siemenissä.

Mantelit

Mikä tahansa ruoka, joka on hyväksi sydämelle, on hyväksi sukupuolielimille, sillä sydänystävälliset ruuat pitävät valtimot puhtaina ja tehostavat verenkiertoa antaen veren, hapen ja ravintoaineiden virrata vapaasti! Mantelissa on sydänystävällisiä rasvoja. Hitunen manteleita kattaa 35 prosenttia päivittäisestä E-vitamiinin tarpeestasi. E-vitamiinikin lisää seksihaluja ja on vahva antioksidantti, joka ehkäisee valtimoita kovettumasta. Noin 20 mantelia päivässä on helppo välipala!

Vesimeloni

Mehukas vesimeloni sisältää luonnollista ainesosaa Citrullinea, joka sekoitetaan usein Arginiiniin. Vesimeloni sisältää paljon antioksidanttia nimeltä Lycopene, joka pitää miehen eturauhasen terveenä.

Edamame-papu

Soijan antioksidantit edistävät naisten luonnollista kostumista ja ovat parhaimpia ruokia suojelemaan miesten eturauhasta. Soija auttaa myös alentamaan kolesterolia ja verenpainetta. Eräässä tutkimuksessa selvisi, että soija saa sinut myös näyttämään paremmalta alasti – luoden vähemmän ja pienempiä rasvasoluja. Tilaa siis Edamame-papuja alkupalaksi seuraavan kerran, kun olet sushiravintolassa.

Vehnäalkio

Vehnäalkio on hyvä Arginiinin lähde, aminohapon, joka tehostaa typpioksidin muodostumista. Se rentouttaa verisuonia ja edistää tiettyjen ruumiinosien verenkiertoa. Arginiini auttaa tuottamaan myös hormoneja, jotka ehkäisevät vanhenemista. Vehnänalkion pähkinäinen maku on maukas lisä esimerkiksi muroihin tai hedelmäsmoothieen ja on erinomainen koriste grillatun, paahdetun tai höyrytettyjen vihannesten päällä. Kokeile esimerkiksi parsa- tai ruusukaalia.

Tiesitkö tämän?

Chicagolaisen Smell and Taste Foundation -säätiön mukaan voipopcornien tuoksu saa miehet syttymään. Eniten miehiä kiihotti kurpitsapiirakan ja laventelin tuoksujen yhdistelmä, 40 prosenttia koehenkilöistä huomasi peniksen verenkierron lisääntyvän.

Greipin tuoksu saa naiset näyttämään miesten silmissä kuusi vuotta nuoremmilta.

Alkoholi ja tupakointi vähentävät seksihaluja, joten säntääpä baarin sijasta ruokaosastolle!

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja