Nappaa viiniasiantuntijan juomavinkit pikkuseepian eli mustekalan kaveriksi.
Makuja-keittiössä perehdytään torstaiaamuisin ruoan ja viinin kiehtovaan liittoon, kun suosittua Viinipiru-blogia pitävä viiniasiantuntija Arto Koskelo pisteyttää viikon juomavalintoja ja opastaa suomalaisia tv-katsojia viininjuonnin pariin.
Viinipiru valloittaa Makuja-keittiön: "Suomalaiset mainettaan parempia viininjuojia"
Koskelo arvio päivän ruoan kylkeen valittuja viinejä leikkimielisesti samppanjavispilöillä. Viinit voivat siis saada pisteitä yhdestä samppanjavispilästä viiteen samppanjavispilään.
Viinivinkit pikkuseepialle
Torstaina 29.8.2013 Makuja-kokki Pekka Terävä valmisti herkullista gourmetruokaa yksinkertaisella reseptillä: pikkuseepiaa ja paprikaa. Arto Koskelo valitsi viinit päivän ruoalle:
Leyenda Fino -sherry,
6,99 €
Tuote Alkon sivuilla


